Sztárok

Czippán Anett megmutatta szerelmét – fotó

A Fem3 műsorvezetője eddig nem verte nagydobra, hogy szerelmes, szerette volna magánéletét inkább magának és párjának megtartani. Most azonban végre közös fotót posztolt új szerelmével.

A TV2 székházának falai között talált rá ismét a szerelem Czippán Anettre. A FEM3 műsorvezetője egy kollégájában, egy rendező személyében találta meg a nagy Őt. Mint azt Czippán Anett korábban elmondta, igazi csodaként éli meg, hogy van egy igazi férfi, aki őt úgy fogadja el, ahogy van.

“Évek óta ismerjük egymást, de csak nemrég adódtak úgy a körülmények, hogy közelebb kerüljünk egymáshoz, sőt mondhatom, szerelembe essünk. Mindketten sokat dolgozunk, de az, hogy együtt is, sokat segít a kapcsolatunk alakulásában. Boldog vagyok, egy tündé­ri emberrel sikerült találkoz­nom. Ez maga a csoda, nem gondoltam, hogy gyerekkel, egyedül­álló anyaként nekem ez még megadatik. Az életem minden területe harmonikus, végre kiegyensúlyozott va­gyok” – nyilatkozta Czippán Anett korábban az egyik napilapnak.

Most pedig úgy döntött, nem rejtegeti tovább a titokzatos férfit, egy nagyon cuki közös fotót posztolt közösségi oldalára Czippán Anett.

Minek is titkolnám? Boldog vagyok!:-)

Posted by Czippán Anett on 2015. szeptember 10.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top