Sztárok

Kim Kardashian átlátszó kismamaruhában parádézott – fotók

Nem javult az ízlése Kim Kardashian celebnőnek, ami az öltözködést illeti. Továbbra sem értjük, hogy miért ilyen kismamaruhákat választ magának.

Kim Kardashian örömmel vesz fel olyan ruhákat, amiket a legtöbb kismama inkább a fiókban hagy. Parádézott már latexruhában, húzott már magára olyan kanapéhuzatnak tűnő virágos ruhát, amit még Robin Williams is kifigurázott, és most elérkezett az idő arra, hogy leginkább egy hosszú csipkés kombinéhoz hasonló ruhában vonuljon.

Kim Kardashian átlátszó kismamaruhában parádézott - fotók

Kim Kardashian, a mindig nagyon kifejezéstelen arccal bámuló urával vett részt a New York-i Divathéten, ahol pénteken a Givenchy bemutatójára mentek. Különleges, átlátszó ruhájához még felvett egy hatalmas csizmát, és egy rózsafüzérre hajazó nyaklánccal is körbetekerte a mellkasát. A szerelés egyetlen előnye, hogy végre sikerült olyan csizmát választania, amiben nem botlott meg, sajnos ilyenre is volt már példa.

Kim Kardashian átlátszó kismamaruhában parádézott - fotók

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top