Sztárok

Oláh Gergő nem lesz itthon fia születésekor

Legalábbis nagy valószínűséggel úgy jön majd ki a lépés, hogy Oláh Gergő éppen vakációzni fog barátaival, mikor Niki életet ad a harmadik kisfiuknak.

Oláh Gergő és párja múlt héten árulta el, hogy harmadik babájuk már úton van, és november vége felé várható az érkezése. Az énekes hétfő reggel a FEM3 stúdiójában mesélt arról, hogy mik a jövőbeni tervei, és csemetéik mennyire várják már, hogy megszülessen a legkisebb trónörökös. “Klara elképesztően imád babázni, szerintem ő már tud majd segíteni Nikinek” – mondta a büszke édesapa.

Oláh Gergő azonban azt is elárulta, nagy útra készül, ráadásul nem a családdal, hanem legközelebbi barátaival Izraelt szeretné végre megnézni. “Ha minden összejön, és úgy alakul, akkor végre eljutok Izraelbe. Nagyon szeretem és tisztelem a Bibliát, jó lenne látni, érezni azokat a helyeket, amikről ott olvas az ember”mondta Oláh Gergő, hogy miért éppen oda vágyik.

🙂

Posted by Oláh Gergő on 2015. szeptember 13.

Az út azonban, amire Oláh Gergő vágyik, nagy valószínűséggel – már ha összejön – egybeesik majd a baba érkezésével is. “Egyáltalán nem tudjuk kiszámolni, hogy mikor jön majd, volt szó december közepéről, elejéről, majd most épp november végéről, de igyekszünk Nikivel mindent úgy alakítani, hogy már október végére készen álljunk a baba fogadására.”

Oláh Gergő nem lesz itthon fia születésekor

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top