Sztárok

Kórházba vitték Nádai Anikó kisfiát

Az alig egy hónapos babáját vitte kórházba Nádai Anikó szerdán, ami érthető módon megviselte az egykori Éjjel-Nappal Budapest-sztárt.

A kis csöppségnek, mint azt ahogy édesanyja, Nádai Anikó a közösségi oldalon elpanaszolta, a szemével volt gond.

A történethez pedig éppen elég, hogy Nádai Anikó első gyermekes anyaként rettenetesen aggódik kisfiáért, a kórház előtti parkolás és az épületben való közlekedés pedig nem könnyítette meg a dolgát. Az ugyan nem szokatlan, hogy újszülötteknél, hogy könnycsatornájuk elzáródik, mégis nagy tortúra az anyának és a babának is, hogy kórházba kell menni.

“Patriknak már születése óta el van dugulva a könnycsatornája, rengeteg szemcseppet kaptunk, és mindent kipróbáltunk de végül amellett döntöttek az orvosok, hogy kimossák a szemét” – mondta Nádai Anikó az NLCafénak.

Nem lehet mindig mosolyogni… Borzalmas délelőttön vagyunk túl. Patriknak kimosták a könnycsatornáját.Ezt megelőzte…

Posted by Nádai Anikó on Wednesday, September 16, 2015

“Katasztrófa volt a délelőtt, ugyanis nem elég, hogy aggódsz a gyermekedért, még parkolóhelyet sem találsz, majd amikor nagy nehezen végre megoldod a problémát, akkor a kórház lépcsőjén való feljutás okozza a következő kihívást. Mikor bevittem Patrikot, elővettek hatalmas fecskendőket és kiküldtek. Az ajtó elől hallottam ahogy szegény torka szakadtából sír. Ez már maga trauma egy anya számára” – mondta már teljes nyugodtsággal az ÉNB egykori színésznője.

Nádai Anikó azt is megjegyezte, hogy nyilván Patrik már el is felejtette a történteket. “Inkább nekem okozott nagyobb lelki traumát, mint neki” – mesélte nevetve. 

Az épp ma 5 hetes Patrikról Nádai Anikó azt is elmesélte, hogy egyre többet mosolyog, néha éjszakánként még felkel, de már rácsodálkozik a világ dolgaira is. “Már 5 kilós a kisfiam, ráadásul egyre imádni valóbb, ahogy figyel és nézeget, mosolyog, ő a szemem fénye.”

Patrik ma egy hónapos ☺️????❤️

Posted by Nádai Anikó on Saturday, September 12, 2015

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top