Sztárok

Bódi Sylvi dekoltázzsal stoppol

Bódi Sylvi éppen egy forgatásra indult a stábbal, amikor autójuk valószínűleg felmondta a szolgálatot. De a fotó alapján Sylvi hamar feltalálta magát.

Bódi Sylvi manapság elképesztően szexi és extrém fotókat oszt meg közösségi oldalán. A modellből lett szörfös egyre profibb felvételekkel örvendeztet meg minket, ahol szörföl, és a vízben pancsol. Na ez most nem olyan, de mindenképpen dögös!

Néha el szoktunk gondolkodni, hogy delfinek, cápák és halak hogyhogy nem úsznak neki véletlenül egy korallzátonynak, ha esetleg fölöttük úszkál és szörfözik Bódi Sylvi, bár az talán némiképp még az ösztönökkel magyarázható.

Most viszont az emberi ösztönökre hagyatkozva kért segítséget Bódi Sylvi, igazán pajkos módon. Mondhatni, hogy kitette, amije van, és milyen jól csinálta! Biztosra vesszük, hogy ilyen stoppolás láttán minimum 2-3 autó állt meg azonnal, és próbált segíteni a stábnak, hogy Bódi Sylvi kedvére tegyen.

Arról ugyan Bódi Sylvi sajnos nem számolt be közösségi oldalán, hogy mennyire gyorsan és flottul kaptak segítséget, de minden bizonnyal megoldódott a dolog, hiszen a következő fotón már nagy a mosoly.

☀️???????????? #MusicVideo @djtonkaofficial #SheKnowsYou #Fuerteventura #CanaryIslands #SurferGirls

@sylvibodi által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top