Sztárok

Tóth Vera: Gabi harcias kis liba volt

Így nevezi hamarosan megjelenő könyvében Tóth Vera a húgát, Gabit. A két testvér ma már remek viszonyt ápol, korábban azonban nem volt ez mindig így.

Tóth Vera hamarosan megjelenő Gyémánt című könyvéből a Bors szemezgetett. A könyvben kiderül, mit gondoltak egymásról a lányok, és az is, hogy mi történt velük 2005 óta, amikor már mindketten ismertek lettek.

“Gabi harcias kis liba volt… harcolt a végletekig, amíg az övé nem lett az utolsó szó. Hiába voltam nagyobb, simán alulmaradtam vele szemben… olyan ereje volt, mint egy bivalynak” – írja Tóth Vera.

Kapcsolatuknak voltak árnyoldalai is, mint a 2012-ben kirobbant botrány, amit az generált, hogy Tóth Vera úgy döntött, szeretne kicsit magával foglalkozni és megtalálni önmagát a zenében is. Közölte, hogy egy ideig egyedül szeretne színpadra lépni, amiből hatalmas perpatvar keveredett, ezt azonban, mint az Összezárva Friderikusszal múlt heti adásából kiderült, inkább a sajtó és menedzsereik keltették.

Akkor hónapokig nem állt szóba egymással Tóth Vera és testvére, míg tisztázódott a helyzet egy karácsonyi családi eseményen. “A legjobb barátok lettünk… a húgom minden titkát, gyen­géjét, mondatát, reakcióját ismerem, érzem minden rezdülését. A tesónyelv különös nyelv, mely speciális, egyénre szabott. Annyi mindent megéltünk már együtt, hogy ha csak egymásra nézünk, kitör belőlünk a nevetés”írja Tóth Vera, aki azt is bevallja könyvében, hogy amikor épp összekaptak, olyan levert volt, mintha a szívét tépték volna ki.

Tóth Vera: Gabi harcias kis liba volt

“Mindig tudatni akarom vele a sikereimet, az elsők közé tartozik, akivel mindent megosztok, és ez így is lesz, míg élünk.”

A lap megkérdezte Tóth Gabit is, hogyan emlékszik a történtekre.

“Vera tökéletesen leírta azokat az érzéseket, amelyek a kapcsolatunkat jellemzik. Akinek van testvére, az magára talál ebben a fejezetben. Olyan nincs, hogy mindig jóban vagyunk, de az sem létezik, hogy folyton haragszunk egymásra. Ez a testvéri kötelék lényege, mindig képesek vagyunk egymásnak megbocsátani, hiszen különleges kapcsolat van köztünk. Ahogy olvastam a könyvet, könnyek szöktek a szemembe. Szinte még a szobám illatát is éreztem, olyan pontossággal írta le a gyerekkorunkat. Büszke vagyok rá”mondta Tóth Gabi a Borsnak.

Tóth Vera: Gabi harcias kis liba volt

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top