Sztárok

Jennifer Aniston külön él a férjétől

Augusztusban házasodtak, de a nászút óta nem látták együtt Jennifer Anistont és Justin Theroux-t. Most kiderült, hogy a pár hetek óta külön él.

A Los Angeles-i otthonuk teljesen üresen áll már lassan másfél hónapja. Jennifer Aniston az ideje nagy részét New Yorkban tölti, ahol nemrégiben egy barátjával fotózták le, de többnyire egyesül sétálgat az utcán.

http://elizabethswardrobe.tumblr.com/post/130810543706/jennifer-aniston-in-a-rag-bone-hat-in-new-york

Mindeközben a férje, Justin Theroux Texasban van éppen, mert Austinban forgatja a Zoolander második részét.

Nem meglepő, hogy felröppentek olyan pletykák, melyek szerint Jennifer Aniston házassága bajban van, hiszen az elmúlt időszakban egyszer-egyszer ha találkozott a férjével. Ám a People magazinnak azt állította most egy ismerős, hogy nem kell aggódni a párért. “Jen és Justin nagyon boldogok, még mindig a mézesheteiket élik.”

Az esküvőjük óta először a pletykák után jelentek meg közösen az HBO rendezvényén, és Theroux váratlanul bőbeszédű volt az újságírókkal.

“Borzalmas külön lennem a feleségemtől. Meg szokott látogatni, és ha tudok, én is átosonok hozzá, hogy lássam. Egyelőre működik…” – mondta a 44 éves színész.

“Face Time-on hívjuk egymást, telefonálunk, üzeneteket küldünk egymásnak, de a forgatások olyan hosszúak és megterhelőek, hogy csak hétvégén jut idő hosszabb beszélgetésekre.”

Jennifer Aniston külön él a férjétől

Elnézve a közös képeiket, minden Jennifer Aniston-rajongóval egyet tudunk érteni: jó lenne, ha tényleg csak pletyka lenne a házasságuk megromlása.

Jennifer Aniston külön él a férjétől

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top