Sztárok

Konyhafőnök: Tibor lebukott

Egyre jobban kiéleződik a verseny, és ez a hangulaton is meglátszik. Az is kiderül, hogy ki az, aki csak alibizik a konyhában.

A mai Konyhafőnökben nem akármilyen szituációban kell helytállniuk a versenyzőknek. Tudásukat ugyanis egy 120 fős esküvő menüsorának elkészítésében kell bizonyítaniuk, ráadásul két csapatra bontva.

Az egyébként is embert próbáló feladatban pattanásig feszülnek az idegek, nemcsak az alkalmilag kijelölt konyhafőnökökben, hanem az egy csapatban lévő versenyzők között is. Így történik meg, hogy Dani mint konyhafőnök rendre inti Tibort.

Konyhafőnök: Tibor lebukott

Döntésével pedig Árpi is maximálisan egyetért, kirobbantva ezzel egy konfliktust. “Dani kicsit túlpörgette magát. Tibort nem ismertem, de a konyhai munka során kiderült, hogy nem egy odavaló gyerek. Szétszórt, lusta, kerüli a munkát, inkább csak alibizik a konyhában” – árulta el véleményét Árpi Tiborról. Hogy a szócsata ellenére sikerül-e megoldaniuk a feladatot a versenyzőknek, kiderül a Konyhafőnök mai adásából.

Konyhafőnök: Tibor lebukott

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top