Sztárok

Sztárban sztár: Rácz Gergő vetkőzött a sikerét

Ahogyan Rácz Gergő elmondta, rettenetesen kellemetlenül érezte magát, hogy egy szál nadrágban kell színpadra állnia. A siker viszont nem maradt el.

Ha csak azt nézzük, hogy milyen dalt kapott Rácz Gergő, akkor gyanakodhatunk, hogy a koreográfia ezúttal felülírt mindent, mert sokan oda sem tudtak figyelni a szövegre. Ízlés kérdése, hogy a Szex vajon mi című dalt valaki szereti-e vagy sem, de azért az biztos, hogy nem az egyértelműen nyertes számok között van.

Rácz Gergő viszont remekül megoldotta az egész előadást, még akkor is, ha saját bevallása szerint ez az egész műfaj és maga a színpadi megjelenés is távol áll tőle.

Sztárban sztár: Rácz Gergő vetkőzött a sikerét

Mindenesetre, Liptai Claudiát is sikerült meglepnie, de nem ő volt az egyetlen Sztárban sztár zsűritag, aki tátott szájjal nézte a produkciót.

Sztárban sztár: Rácz Gergő vetkőzött a sikerét

Mindenesetre, Rácz Gergő levette a lábáról a közönséget, és a hangos éljenzést, valamint a nagy tapsot elhallgatva már ő is megkönnyebbülten állt a Sztárban sztár színpadán a dal végén. 

Sztárban sztár: Rácz Gergő vetkőzött a sikerét

Mivel rögtön a Sztárban sztár elején sokan úgy vélték, hogy a produkció “szép fiúja” Rácz Gergő, már akkor arra tippeltek, hogy biztosan láthatjuk majd valami dögös produkcióban. Egészen a legutóbbi adásig kellett várni.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top