Sztárok

Így bókol a Király család Gwen Stefaninak

Mint ahogy arról ma már korábban beszámoltunk, Király Viktor Gwen Stefani csapatában jutott tovább a Voice műsorában. Ennek örömére pedig az énekesnő találkozott a családdal, amiből vicces jelenet kerekedett.

Király Viktor már talán az igazak álmát alussza, mikor Magyarország megint arra ébredt, mekkorát énekelt az amerikai Voice műsorában. Bár már napokkal ezelőtt sejteni lehetett, hogy lesz egy nagy csavar a műsorban, Király Viktor ugyanis nem Adam Levin, hanem Gwen Stefani csapatában folytatja a versenyt, de a lényeg, hogy benne van a TOP 20-ban!

Gwen Stefani a Voice-ban azonnal meg is indokolta, hogy miért csapkodta – szerencsére – eszeveszetten a gombot, amivel az ő csapatában folytathatja Viktor.

“Lenyűgöz az adottságod, és kellesz a csapatomba” – indokolta Gwen Stefani az élő adásban.

Később pedig bővebben is kifejtette. “Nagyon kedvelem Viktort, izgatott vagyok attól, hogy egy magyar előadóval dolgozhatok. Természetes módon jön belőle a zene, elképesztően tehetségesnek tartom.”

A vicces rész azonban akkor jött, amikor Király Viktor szüleinek is bemutatkozott Gwen Stefani. Ekkor Viktor édesapja megjegyezte, hogy Gwen sokkal csinosabb, mint Adam, így fia jobban járt az új mentorral.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top