Sztárok

Király Viktort megmentette Gwen Stefani a Voice-ban – videó

Király Viktorról már múlt héten sok furcsaságot jósolt az internet népe, de most végre kiderült az igazság. Jelentjük: Király Viktor megint bravúrosat énekelt, és tovább is jutott. Hajnalban ő maga mesélte el az NLCafénak, milyen benne lenni a TOP 20-ban!

Az amerikai Voice hétfő esti (magyar idő szerint kedd hajnali) adását megint körömrágva izgultunk végig. Király Viktor és versenytársa, Jordan Smith előadását már két napja bárki megnézhette, hiszen kettejük knockout dalával csábította a készülékek elé a világot az NBC csatornája. Ahogy azt Király Viktortól már megszoktuk, fantasztikusat énekelt, ráadásul az egyik legnagyobb ellenfelet kellett legyűrje.

“Most már végre elárulhatom, nem kell titkolózzak, nem tudtam, ki ellen lépek színpadra! Tök magabiztosan indultam a felvételre, és mikor kimondták a nevem, hogy én következem, megláttam Jordant a ring szélén és konkrétan azt mondtam magamban: basszus, ő az egyik legerősebb! Minden nagyképűség nélkül azt gondoltam, hogy ez Dávid és Góliát harca lesz” – mondta Király Viktor rögtön a show után az NLCafénak.   

Mielőtt azonban Király Viktor azt is elmeséli, hogy milyen érzés volt átkerülni Gwen Stefani csapatába, nézzük, mi történt az adásban. Húzom az időt, még szép!

Király Viktort megmentette Gwen Stefani a Voice-ban

Király Viktort és a Voice többi énekesét is Rihanna segítette, saját mentora mellett. Az énekesnő mindenkinek olyan tanácsot adott, amitől jobb lehet a produkciója a knockout körben. Itt ugyanis a versenyzők már egyesével, mégis egymás ellen küzdve énekelhették el azt a dalt, amit saját maguk választottak. Király Viktor Alicia Keys If I Ain’t Got You című számát adta elő.

“Legyél sokkal lazább éld bele magad. Elképesztően jó vagy, és fantasztikus hangod van” – adott tanácsot Rihanna Király Viktornak, aki meg is fogadta az énekesnő szavait.

“Azt szeretném, hogy Adam tudja, jó döntést hozott azzal, hogy engem választott az előző körben. Szeretném ha büszke lenne rám. Néha azonban túl sokat gondolkodom, hogy hogy kellene, milyen technikát válasszak egy dalban, ahelyett, hogy arra figyelnék, hogy elmeséljem a történetem, de most itt az ideje, hogy kimásszak a fejemből, elengedem” – mondta Király Viktor a Voice kisfilmjében, megfogadva Adam és Rihanna útmutatását.

A mentorok állva tapsolták meg mindkét produkciót, elképesztő show-t pattintott Jordan Smith és Király Viktor a Voice hétfő esti adásának utolsó perceibe, ráadásul a csatorna rájuk építette az egész műsort, hiszen ötpercenként hangzott el a beharangozóban, hogy ők ketten még hátra vannak.  

“Jót vártam, de nem ennyire fergetegesen jót, elképesztő voltál Viktor” – mondta Blake Shelton, aki a többi mentorral együtt először megszólalni sem tudott. Persze, megint bedobott egy hajas poént, de mint már korábban megírtuk Király Viktort folyton a tökéletes külsejével ugratja a zsűri, és a versenytársak is. #belsőpoén

Gwen Stefanit is mindketten elvarázsolták, ahogy Pharrell is megdicsérte mindkét énekest. Gwen Stefani egyenesen elemi ösztönnek hívta azt a tehetséget, ami Király Viktorban és Jordanben lakik. Imádta a két produkciót.

Király Viktort megmentette Gwen Stefani a Voice-ban

Adam Levine elképesztően nehéz helyzetben volt, hiszen már korábban is kifejtette, hogy számára Jordan és Viktor a két legnagyobb meglepetés, és tőlük várja a győzelmet. Most mégis egy ringbe engedte őket, felháborítva ezzel rengeteg rajongót, de mivel mindketten továbbjutottak, talán mindenki megenyhül.

“Elképesztőek vagytok mind a ketten. Viktor, az az erő és profizmus, ahogy a hangoddal bánsz elképesztő. Jordan, te pedig egy unikornis vagy egyszerűen” – utalt ezzel arra, hogy Jordannek természetfeletti erő van a hangjában.  

Ahogy Blake Shelton fogalmazott, a Voice történetének egyik legdurvább knockout-fordulója után Adam Levine végül hosszas gondolkodás után Jordant választotta. Király Viktorra azonban az első pillanatban teljes erővel lecsapott Gwen Stefani, háromszor is megnyomta a “lopó gombot”, mintha egyszer nem lett volna elég, de igaza van, biztos, ami biztos! #jóválasztás

“Nem tudom, mi oka lehetett annak, hogy épp kettőnket választottak egy fordulóba. Néhányan azt mondják, hogy túl erős volt Adam csapata, és szerették volna kicsit szétszórni a versenyzőket, de megmondom őszintén, én elképesztően boldog vagyok. Nagyon sokat tanultam Adamtől. Persze az ember, amikor nem a saját nevét hallja, az első pillanatban csalódott, de tudtam, hogy úgy küzdöttem, hogy mindenemet odatettem. Büszke lettem volna akkor is, ha csak addig jutok, de fantasztikus a gondolat, hogy bejutottam a legjobb húsz énekes közé. Mindig is piszkálta a csőrömet, hogy Gwen Stefanival nem dolgozhattam, most itt az alkalom, és szárnyalok, olyan boldog vagyok”mondta Király Viktor az NLCafénak. Viktor egyébként már több ízben elmondta, hogy testvére, Király Linda miatt is szeretett volna együtt dolgozni Gwennel, hiszen mikor tinédzserek voltak, Linda rengeteg No Doubt dalt hallgatott, és egyszerűen kíváncsi volt az énekesnőre.

“Elképesztő személyiség, egy pillanatra sem sajnáltam, hogy ott kellett hagyjam Adam csapatát, sokat tanultam, de talán itt még többet fogok. A szüleim, akik itt voltak velem, mert már ez sem titok, Los Angelesben vagyok, ők is azt mondták, hogy Gwen mellett rengeteg új dolgot tanulhatok. Már most várom!” – lelkendezett Király Viktor, aki rajtunk keresztül is megköszönte rajongóinak a támogatást.  

Király Viktort megmentette Gwen Stefani a Voice-ban

Amikor Jordan Smith lement a színpadról, és hallotta, hogy Király Viktor nem esett ki, csupán másik csapatban folytatja, ugrált örömében, hogy barátja is tovább mehet az élő show-ba. “Elképesztő, mindjárt felfordulok” – kapott a szívéhez örömében.   

Király Viktort tehát Adam Levine tulajdonképpen kiejtette a versenyből, de az amerikai Voice szabályzata megengedi, hogy a többi mentor ebben a fordulóban még megmenthessen egy versenyzőt a végső kieséstől. Így hát Király Viktor száguld tovább a világhírnév felé, nem szomorkodik, és jövő héten újra színpadra áll, immár a TOP 20-ban! #HajráViktor #csakígytovább

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top