Sztárok

Sandra Bullock első szerelmes fotói új párjával

Sandra Bullock és párja először mutatkozott a nyilvánosság előtt kéz a kézben. Itt vannak az első szerelmes pillantások és a róluk készült fotók!

Sandra Bullock és párja a színésznő filmpremierjén jelentek meg először kéz a kézben a nagy nyilvánosság előtt. Azt persze már hónapok óta tudjuk, hogy együtt vannak, sőt Jennifer Anistonnal és férjével, Justin Theroux-val is voltak már dupla randin, de olyan helyre most mentek először együtt, ahol nem takargathatták az arcukat, ha fotózzák őket.

Sandra Bullock és párja egyébként július óta vállalták a kapcsolatukat. A balhés fotósról, Bryan Randallról korábban rengeteg rossz pletykát lehetett hallani, mint például a kutyagumis incidens, amikor szomszédja ajtaját összekente kutyapiszokkal. Az amerikai sajtó szerint azonban Sandra Bullock és Bryan Randall köszönik szépen, remekül megvannak, össze is költöztek, és a színésznő fia mellett állítólag egy kislányt is örökbe fogadtak. Igaz, ez utóbbi hírt a színésznő nem erősítette meg.

A fotók pedig magukért beszélnek, úgy tűnik, Sandra Bullock végre tényleg boldog.

Sandra Bullock első szerelmes fotói új párjával
Sandra Bullock első szerelmes fotói új párjával
Sandra Bullock első szerelmes fotói új párjával

 Ennek a filmnek a premierjére érkezett a szerelmespár:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top