Sztárok

Sztárban sztár: ő az a tinilány, aki felejthetetlenné tette Wolf Kati produkcióját

Hatalmas sikert aratott Wolf Kati legutóbbi produkciója a Sztárban sztárban, amit nem csak az énekesnő csodás hangja, de a 13 éves Maros-Szabó Réka lenyűgöző tánca is felejthetetlenné tett. Nézzük, mit lehet tudni az ifjú tehetségről.

A SIA videoklipjét megidéző produkcióban Wolf Kati mellett táncoló Maros-Szabó Réka az egykori RSG országos bajnok Maros Rékának a lánya, aki jelenleg a Limes SE vezetőedzője. A 13 éves tinilány mindene a ritmikus gimnasztikán alapuló dance show. “Akkor kezdtem sportolni, amikor születtem. Anyukám nem tudott hová tenni, levitt magával az edzőterembe. Eleinte bébihordozóban, aztán ott totyogtam a nagyok között. Néztem, hogy mit csinálnak, és leutánoztam. Szeretem a mozdulatsorokat, az elemeket, az eszközöket, a csillogó dresszeket”  mesélte Réka, aki két óra alatt tanulta meg a bonyolult koreográfiát. “Anyukám telefonján megnéztem a klip felét, memorizáltam, letáncoltam. Megnéztem a másik felét, és azt is letáncoltam. Anyuval csak kitisztáztuk a mozdulatokat”  avatta be a Borsot a táncoslány, és elmondta azt is, hogy a Sztárban sztár stúdiójában mindenki nagyon kedves volt vele, a legnagyobb élmény pedig az volt, amikor Wolf Kati megkapta a 40 pontot.

Maros-Szabó Réka, mint elmondta, örökké folytatni szeretné ezt a sportot, és nagy vágya, hogy kijusson az olimpiára.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top