Sztárok

Wolf Kati meghatódva mondott köszönetet

A tegnapi produkciójától a zsűritagok nem jutottak szóhoz, de ennek ellenére sem számított ilyen lelkes rajongói támogatásra Wolf Kati, aki most egy videoüzenettel mondott köszönetet.

Nem újdonság, hogy Wolf Kati szívesen kommunikál a rajongóival a különböző közösségi oldalakon. Az viszont nem mindennapi, hogy legutóbbi Sztárban sztár-produkciója után kitett képet egy este alatt több mint 20 ezren lájkolták.

Az egyik legnehezebb dal volt, amivel összehozott a sors, de imádtam❤️.Ti szerettétek?#reka #kati #csodadal

Szerző: Wolf Kati2015. október 25.

Mindez pedig meghatotta Wolf Katit, aki egy videoüzenetben mondott köszönetet.

“Olyan visszajelzések és olyan kommentek érkeztek, hogy huh… kész vagyok. Nem tudok még mindig szóhoz jutni, de tényleg”mondta Wolf Kati, és a szokásától eltérően ezúttal nem is akart viccelődni. 

Köszönöm!

Szerző: Wolf Kati, 2015. október 26.

“Amikor megkaptam ezt a feladatot, és elkezdtük összetenni a produkciót – ugye ketten voltunk a színpadon, de ezen nagyon-nagyon sok ember dolgozott –, és mindig az volt bennem a nagy kérdés, hogy a helyszínen nyilván hatásos ez a dal, de hogy vajon ez több, mint hatásos – számomra az eredeti dal gyomorig, lélekig hatoló –, és hogy vajon a képernyő másik oldalán ülő emberek, ti, akik ezt néztétek, mennyire fogjátok ezt megérezni. Ezekből a visszajelzésekből az derül ki számomra, hogy sikerült átadni az eredeti dalnak a mondandóját meg a tartalmát. Nagyon örülök és büszke vagyok magunkra, és borzasztóan köszönöm mindenkinek, meg főleg Rékának, hogy így összeállt a tegnap este” – írta Wolf Kati, aki a Sztárban sztár színpadán mindig megbízhatóan magas színvonalon teljesít.

Ha kíváncsi vagy a produkciójára, akkor a videóra kattintva megnézheted.

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top