Sztárok

Gyász: Elhunyt Erdei Zsolt édesanyja

Hatalmas erővel küzdött öt éven keresztül a gyilkos kór ellen Erdei Zsolt édesanyja. Gizi néni szervezete szeptember végén feladta a küzdelmet.

Élete legnehezebb heteit éli Erdei Zsolt, aki néhány hete veszítette el édesanyját. Gizi néni öt évig küzdött a gyilkos kór ellen, ami végül sajnos legyőzte – írja a Best magazin.

Mindig is ő volt az első nő az életemben, és az is marad. Óriási szeretettel nevelt, gyermekkoromban sokat szűkölködtünk, de szeretetből mindig elég volt  mesélte Erdei Zsolt.

Erdei Zsolt édesanyja évek óta daganatos betegséggel küzdött. Gizi néni élete utolsó napjait családja körében töltötte. “Ő szeretett volna otthon lenni és mi is ragaszkodtunk ehhez. Ha bementem hozzá, ha csak tíz percre is, megfogtam a kezét, rádőlt a mellkasomra, és nem is kellettek szavak, ott voltunk egymásnak. Az utolsó pillanatokban, amikor teljesen magához tért, mindannyian ott voltunk mellette a három lánytestvéremmel együtt. Még tudtunk vele beszélgetni, a legkisebb unokáját odatettem a mellkasára” – mondta elérzékenyülten Erdei Zsolt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top