Sztárok

Ezzel a dekoltázzsal lép a zsűri elé Nagy Nikoletta, a Miss Universe 2015 döntőjén

Elképesztően szexi, kivágott cuccokat visz magával a Miss Universe Hungary 2015 győztese, Nagy Nikoletta Las Vegasba a világversenyre.

Már gőzerővel szépül Nagy Nikoletta a Las Vegas-i megmérettetésre, amit december 20-án rendeznek majd az amerikai nagyvárosban. Már az imázsfilmje is elkészült a Miss Universe Hungary győztesének, már csak a bőröndöt kell bepakolnia, ugyanis kedden, december elsején utazik az Újvilágba, hogy megmérettesse magát a világ többi szépségével együtt.

Nagy Nikoletta egy csodaszép sárga estélyi ruhában lép majd a zsűri elé. Jelenlegi állapotában pedig csak azt tudjuk elképzelni a ruháról, hogy olyan mély dekoltázsa lesz, hogy a világ összes férfi nézője megkapaszkodik majd valamiben, amiben éppen tud…

Íme:

Készül a csodálatos estélyi ruhám❤️❤️❤️❤️ Tervező: Király Beáta @beatakiraly #analisa #dreamdreamdream #dreamdress ????????

Nikoletta Nagy (@nikoletta_nagy_official) által közzétett fénykép,

A Talent Show-ra, ahol a tehetségét kell majd Nagy Nikolettának bizonyítania, ezt a dresszt veszi majd fel. Ultraszexi mindkét ruha!

Miss Universe Talent Show-ra ezt a ruhát választottam, Nektek hogy tetszik?:) Én imádom❤️❤️❤️ #analisa

Nikoletta Nagy (@nikoletta_nagy_official) által közzétett fénykép,

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top