Sztárok

Konyhafőnök Junior: A finálé előtt is teljes volt a káosz

A Konyhafőnök Junior fináléjában teljesen felborul az addig megszokott rend. De a két lány igyekszik felülemelkedni a káoszon.

A Konyhafőnök Juniorban elérkezett a döntő napja, amelyben Hanga és Leni megtapasztalhatják, milyen is valójában konyhafőnöknek lenni. A döntőben a háromfogásos menüsor elkészítésében két-két korábbi versenytársa is segédkezik a finalistáknak. Hanga választása Vikire és Dávidra, míg Lenié Olivérre és Bencére esett. Bár a szorgos kiskukták igyekeznek mindenben segítségére lenni a két finalistának, Hanga és Léni izgalma ragályosnak bizonyul.

Konyhafőnök Junior: A finálé előtt is teljes volt a káosz

Minden konyhai folyamatot többszörösen egyeztetnek a konyhafőnökökkel. “Bár az elején örültem, hogy kapok kiskuktákat. Menet közben rájöttem, hogy nem is olyan könnyű konyhafőnöknek lenni. Mindig résen kell lenni, hogy azt csinálják-e, amit én elterveztem. Ráadásul annyit kérdezgettek, hogy a saját dolgommal alig tudtam haladni” – árulta el Léni, aki a krumpligombócok sütését teljes egészében a fiúkra bízta.

“Nagyon nehéz dolgoztatni két embert, főleg úgy, hogy én vagyok a főnök. Mind a kettőre oda kell figyelni, hogy jól csináljon meg mindent. Kicsit nehéz így” – mondta Hanga, aki Viki és Dávid konyhai munkáján is mindvégig rajta tartotta a szemét. Hogy végül kinek a háromfogásos menüsora sikerült jobban, és ki lesz az ország első Konyhafőnök Junior-győztese, kiderül a mai adásból. 

Konyhafőnök Junior: A finálé előtt is teljes volt a káosz

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top