Sztárok

Ilyen népszerű Nagy Nikoletta a Miss Universe 2015 versenyen

Még nincs egy hete, hogy a Miss Universe 2015 vilgverseny résztvevői bemutatkoztak, de máris a legnépszerűbbek közé került Nagy Nikoletta.

Az első egy hétben fantasztikus eredményt ért el Nagy Nikoletta a Miss Universe 2015 világverseny közönségszavazásán. Az első napokban még nem voltunk a TOP15-ben, de felgyorsultak az események, és a jelek szerint a Miss Universe magyar győztese gyorsan népszerű lett. Vajna Tímea nemrég posztolta ki ezt az eredményt:

Jelenleg a 6. Helyen állunk! Szavazzatok!???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Nagy Nikoletta-Miss Universe Hungary 2015 Miss Universe Hungary by Timea Vajna

Szerző: Tímea Vajna hivatalos oldala2015. december 5.

Aztán máris jött a következő, amely szerint a magyar versenyző már az ötödik helyre került.

Egyre népszerűbb Nagy Nikoletta a Miss Universe 2015 versenyen

Ahogyan Nagy Nikoletta bemutatkozó videójából is kiderült, mennyire kedves és nyitott, és a Las Vegasban eltöltött időt nagyon megbecsüli.

Egy kis videó tegnapról;) Remélem tetszeni fog Nektek!☝️❤️Puszi

Szerző: Nagy Nikoletta-Miss Universe Hungary 2015, 2015. december 6.

Korábban már láttuk, hogy Nagy Nikoletta mélyen dekoltált ruhákat vitt magával és látványos kiegészítőket, amelyet szakemberek segítségével válogatott össze. Az utazás előtt alaposan felkészült a Miss Universe 2015 világverseny kötelező interjúira is, különösen a jótékonysággal kapcsolatos kérdésekre, mivel ez Nagy Nikoletta szívügye.

Mikor van egy kis időnk, hogy készítsünk még több képet!????☝️Igyekszem Veletek mindent megosztani, hogy Ti is részesei…

Szerző: Nagy Nikoletta-Miss Universe Hungary 20152015. december 6.

A támogatást pedig nagyra értékeli, amit meg is köszönt a közösségi oldalán:

Jó reggelt Magyarország!:)Tegnap szuper napom volt, letudtam egy nagyon fontos interjút!:) Köszönöm, hogy ennyien tá…

Szerző: Nagy Nikoletta-Miss Universe Hungary 20152015. december 6.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top