Sztárok

Világsztár érkezik az RTL Klub műsorába

A Hungary’s Got Talent döntőjének sztárvendége Paul Potts lesz december 19-én, de az RTL Klub közönsége már a hétvégén találkozhat vele a Fókusz Portréban.

A bristoli születésű, de Port Talbotban élő tenor számára az éneklés mindig is örömforrást és menedéket jelentette. Hátrányos körülmények között nőtt fel, az iskolában rendszeresen gúnyolták és bántották, de a templomi kórusban otthonára talált. Amikor 16 évesen meghallgatta a Bohéméletet, beleszeretett az operába, és ez a szerelem vezette őt azon a rögös úton, amelyen 2007-ben bekerült a Britain’s Got Talent első szériájába, és meg is nyerte azt.

“A zene az otthonom – mindig is az volt, és az is marad” – álltja Paul Potts, aki az elmúlt 6 évben, a Got Talent győzelme után több mint 5 millió lemezt adott el és több mint 600 koncertet adott. “Nincs olyan szabály, ami megmondaná, mit kell szeressünk – a zene a lélek mélyére hatol, ez a lényeg, a műfaj semmit nem számít.”

Világsztár érkezik az RTL Klub műsorába

Paul, aki korábban hazánkat is meglátogatta folyamatosan turnézik, átlagosan 100 koncertet ad minden évben. Potts jövőre például Szegeden is fellép majd.  “Mindig is az volt a meggyőződésem, hogy a zenei műfajok között megvont határok mesterségesek és gyakran önkényesek. Gyakran feltételezik, hogy egy rocker nem szeretheti az operát, és fordítva. Pedig végső soron minden ugyanarról szól: a zenéről” – mondja a sztár, akit az RTL Klub nézői a Hungary’s Got Talent döntőjében hallgathatnak meg extra fellépőként.

“Szeretem, amit csinálok, és ugyanezt szeretném folytatni az elkövetkező években” – vallja a sztár, aki D.Tóth Andrásnak is exkluzív interjút adott, amely december 13-án vasárnap éjszaka látható lesz majd a Fókusz Pluszban, előtte pedig a One Chance – A hang ereje című filmet vetíti a csatorna, amelyből mindenki megismerheti a brit sztár életének történetét.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top