Sztárok

Celine Dion ennyit változott 20 év alatt

Celine Dion mindig is bomba nő volt, vékony, magas és a természetesség híve. Húsz év alatt azonban azt gondolnánk, hogy valamelyest megváltozott.

De nem! Pedig Celine Dion igencsak kemény éveket tudhat maga mögött. Férje, René Angélil betegségének árnyékában bárki megrogyna külsőleg és belsőleg is. A mindig bomba testű Celine Dion azonban tartja magát, és egy oroszlán akaraterejével küzd, hogy férje a legboldogabb napokat élhesse át halála előtt, és ígéretét is be tudja tartani, miszerint igyekszik összetartani a családot, történjék bármi.

Mivel René Angélil már harmadszorra esett vissza a torokrákba, tisztában van vele, hogy utolsó napjait éli, arra kérte feleségét, hogy ne csak vele, hanem saját életével és karrierjével is foglalkozzon, és kezdje el turnéit, vállaljon újra fellépéseket.

Éppen ezért az énekesnő eleget téve Michael Bublé karácsonyi show-műsora felkérésének, egy csodálatos ünnepi dalt ad majd elő az NBC csatornáján, amit két nap múlva láthatnak a nézők. A műsor készítői azonban már most közöltek néhány fotót, köztük egy Celin Dionról készültet is, ahol bár látszik, hogy kicsit lefogyott, még mindig ugyanolyan tökéletesen fest, mint húsz éve.

2 more days until @celinedion joins me on #BubleXmas @nbctv

Michael Bublé (@michaelbuble) által közzétett fénykép,

A galériában megnézheted, hogy milyen változáson ment át az énekesnő.

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top