Sztárok

Miss World: Kiss Daniella szerelmes fotót posztolt Kínából

Kiss Daniella rettenetesen hiányolja szerelmét, ezért csókkal üti el az időt, hogy ne érezze olyan kínzónak a távolságot.

Kiss Daniella honvágya már csak szerelme hiánya miatt lehet picit kellemetlen, hiszen rengeteg barátot szerzett.

“Mindig próbálok erős maradni, hiszen Magyarországot képviselem, tehát barmi is történik, végig kell menni ezen az úton! Nagyon hiányzik a szerelmem, a családom, a barátaim és a kiskutyám is. Talán ez az egyik legizgalmasabb és egyben legnehezebb időszak is az életemben, de tudom, hogy mindig boldog leszek, mikor visszagondolok majd erre!” – mondta az NLCafénak a Miss World magyar lánya, aki a szálláshelyről tud csak internetközelben lenni, ezért amikor csak teheti és ideje engedi, azonnal felveszi párjával a kapcsolatot.

“Rendszeresen videótelefonálunk, de talán még rosszabb, mikor látom is! Nagyon hiányzik. Büszke rám, és nagyon támogat.”

I was looking for one photo and I found this in my phone, no words needed! ❤️

???? MISS WORLD HUNGARY 2015 ???? (@daniellakiss) által közzétett fénykép,

Kiss Daniella korábban elmondta, hogy párja mindenben segíti őt, az itthoni felkészülés alatt is végig mellette állt. “Mindenben támogat, például este végignézte, hogy tíz darab ruhát próbáltam fel, sőt öltöztető funkciót is betöltött, úgyhogy szerencsés vagyok” – mesélte korábban az Aktívnak.

How much I miss him?????❤️❤️ #wecandoit #iwontgosofaragain #misshimsomuch #butgohungary ✌️????

???? MISS WORLD HUNGARY 2015 ???? (@daniellakiss) által közzétett fénykép,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top