Sztárok

Csobot Adél: olyan a babám, mint én vagyok

Csobot Adél szerint a pocakjában fejlődő baba éppen olyan aktív, mint ő maga, egy tízes skálán tízes.

Nagy meglepetés volt, amikor a fiatal énekesnőről, Csobot Adélról kiderül, babát vár. De mivel minden csoda három napig tart, hamar alkalmazkodott mindenki. Hogylétéről azonban nem igazán szokott beszélni Csobot Adél, mint mondta, szeretnék Istenes Bencével kettejük közt megélni és megtartani a csodát, ami történik velük. A péntek reggeli Mokkában azonban a lánykérésére váró Csobot Adél elmesélte, hogy pocakjában fejlődő magzata éppen olyan aktív életet él, mint ő maga.

“Abszolút aktívak vagyunk, hát olyan amilyen én is vagyok, ugye azt el lehet képzelni, egy tízes skálán tíz.”

Csobot Adél: Olyan a babám, mint én vagyok

Az egyre szebben gömbölyödő Csobot Adél azt is elmesélte, hogy teljesen önálló egyéniségként kezeli már most a babáját, magyaráz neki dolgokat, és énekelni is szokott a kicsinek.

“Ő odabent ugyanúgy éli a kis világát már, és ugyanúgy fontos, hogy ingerek érjék. Azzal együtt, hogy én rengeteget énekelek, neki is énekelek. A napomnak is vannak olyan szakaszai, amit megosztok vele, mint amikor elképzeled, hogy milyen lesz, amikor már megvan és beszélnél hozzá. Amikor egyébként szólnál egy emberhez” – mondta Csobot Adél.

Csobot Adél: Olyan a babám, mint én vagyok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top