Sztárok

Leonardo DiCaprio és Kate Winslet összeborult és titanicolt

Ha a régi legendás szerelmek egy helyen vannak, akkor szem nem marad szárazon, a net népe pedig poén nélkül.

A legnagyobb büszkeség ért ma minket, magyarokat, hiszen a Saul fia hazahozhatja a legjobb külföldi filmnek járó Golden Globe-díjat, így máris túlcsorduló szívvel adunk hírt Leonardo DiCaprio könyökéről, összeborulásról, és a majdnem Golden Globe-os smárolásról is.

A rengeteg csodaszép Golden Globe-os dekoltázs és ruha mellett nem csak az lett tiszta a fejekben, hogy Kate Winslet és a már szingli Leonardo DiCaprio tényleg örök barátságot kötöttek azon a bizonyos elsüllyeszthetetlen hajón, ami aztán mégis alámerült, hanem hogy lenne ebben akár még több részre való ölelkezés is akár, de ugye Rose elengedte Jack kezét…

A pillanat, azonban amikor ez a két színész találkozik és megölelik egymást, sosem megy ki a divatból, már nevet is adtak a jelenségnek: titanicolnak. A külföldi portálok, mint a Daily Mail is, előszeretettel játszanak a képekkel.

Ez az a bizonyos momentum, ami elindította a poéncunamit...
Ez az a bizonyos momentum, ami elindította a poéncunamit…

Isteni gyöngyszemek születtek belőle:

Itt van az ominózus ölelkezős jelenet, egyből helyből…

Itt pedig a pillanat, amikor rájössz, hogy a nőd hagyott megfagyni a jeges vízben.

Egy másik twitterező sosem bocsát meg Rose-nak, hiszel lett volna még hely azon az átkozott deszkán!

Ez pedig tökéletes folytatása lehetne a csókjelenetnek a filmből:

Leonardo DiCaprio és Kate Winslet összeborultak: Titanic újratöltve

 

Egyébként mind a ketten díjjal mentek haza, Kate Winslet a Steve Jobs-filmben nyújtott alakításáért kapott egy szobrot, Leonardo DiCaprio pedig A visszatérőért.

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top