Sztárok

Ez lehet az utolsó fotó David Bowie-ról

Születésnapján kívántak neki zenésztársai sok egészséget ezzel a fotóval.

Tegnap gyászba borult a világ, mikor kiderült, hogy hosszú évtizedek legendás ikonja, David Bowie meghalt. A zenész már másfél éve küzdött májrákkal, de utolsó erejével még befejezte január nyolcadikán megjelent albumát, a Blackstart.

“Sem a show szereplői, sem a zenészek, akikkel az utolsó albumon dolgozott, nem tudták, hogy beteg”– mondta Lazarus című show-jának rendezője. – Mindent elkövetett, hogy időben befejezhesse ezt a két projektet, hogy ne hagyja cserben a rajongókat. Élni akart – a feleségéért, a gyerekeiért, a zenéért.”

Mint azt az örök popikon David Bowie korábban elmondta, úgy érezte, mindenki meg tud maradni a húszévesek táborában, őt kivéve. “Én öregszem, ha hatvan vagyok, hát úgy is érzem magam. Mindig megújultam, de ezzel együtt öregedtem is” – mondta nők millióit megbabonázó szemével kacsintva David Bowie egy interjúban még évekkel ezelőtt.

A fotót egyébként Jimmy King készítette, David Bowie fotográfusa, aki pénteken, a zenész születésnapján tette közzé ezt a képet – írja a Mirror. A lap szerint ez lehet az egyik legutolsó és legfrissebb kép a zenészről, halála előtt csupán néhány nappal vagy héttel készülhetett róla.

Ez lehet az utolsó fotó David Bowieról

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top