Sztárok

Sehol sem találják Damu Roland terhes feleségét

Damu Roland alkoholfüggő felsége kedden éjszaka elment otthonról, azóta nem találják, a telefonját is kikapcsolta.

Edina évek óta alkoholproblémával küzd. Damu Roland nemrég jelentette be, hogy elválik feleségétől. Kedden este a színész a Fókusznak nyilatkozott problémáikról, amin a Blikk információi szerint Edina úgy felbőszítette magát, hogy hajnal három órakor azzal a felkiáltással, hogy “megölöm magam” eltűnt otthonról. Azóta ki van kapcsolva a mobilja. Az érdi rendőrség már keresi Edinát, mivel terhessége 33. hetében jár, így magzati veszélyeztetés miatt azonnal intézkedtek.

A Fókusznak adott interjújában Damu Roland felesége alkoholfüggőségének mértékéről és kettejük problémájáról beszélt. Mint mondta, arra is volt eset, hogy az asszony éjszaka kéregetésből szedett össze magának annyi pénzt, már várandósan, hogy meg tudjon venni egy üveg bort.“Edina, volt, hogy négy nap alatt 14 üveg bort ivott meg. Volt, hogy nekitámadt az anyukájának, a rendőrség jött ki. Hozzánk úgy jártak a mentősök, mint máshoz a rokonság. Általában heti háromszor” – mondta Damu Roland, aki már egy színészházban lakik, miután Edina, a hetedik hónapban lévő várandós felesége néhány hete kitette otthonukból.

 

Sehol sem találják Damu Roland terhes feleségét

Damu azt mondja, szeretné, ha születendő kislánya inkább intézetbe kerülne, majd később ő kívánja nevelni Maját.

“Megszakad a szívem, de inkább menjen intézetbe ez a kislány. De egy alkoholszindrómás baba, hetekig, hónapokig a kórházban lesz. Ha kell, én naponta bemegyek háromszor, négyszer, ha kell én ott alszom, de a gyerek a lényeg. És belemegyünk egy ilyen mocskolódó szarságba, és az Edina vagdalózik, és képes ilyet hazudni, hogy azóta iszik, mióta kijöttem a börtönből. Hát az ő alkoholbetegsége 20 évre tekint vissza . Azt gondolom, a kislányomnak az lenne a jó, ha intézetbe kerülne, mert akkor non stop, 0-24 tudnának rá figyelni orvosi szempontból is. Nekem ki kell találnom azt, hogy milyen úton-módon, de, hogy nálam lehessen majd a kislány.”

 

A Fókusz teljes interjúját itt nézheted meg:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top