Sztárok

Előkerült Damu Roland felesége

Damu Roland felesége nem árulta el, hogy hol töltötte az éjszakát. Az asszony délelőtt tíz órakor hazament.

Damu Roland terhes felesége kedden éjszaka nagy sebbel-lobbal elviharzott otthonról, miután meglátta a tévében férje Fókusznak adott interjúját. Edina hajnali három órakor felpattant, és eltűnt édesanyjával közös otthonából. 

A Blikk információi szerint azonban már otthon van, jól van, de nem hajlandó elárulni, merre járt.

Edina, akitől Damu Roland épp válni készül, szerda délelőtt 10-re ért haza, mintha mi sem történt volna.

“Kiborultam Roland Fókusznak adott nyilatkozata után, anyámmal is összevesztem, és elmentem éjszakára egy ismerősömhöz. Minden rendben van már, értesítettük a rendőrséget, hogy ne keressenek” – mondta Edina a Blikknek.

 

Előkerült Damu Roland felesége

A lap utolérte a születendő kislányáért aggódó Damu Rolandot is, aki szerint csak felesleges pánikkeltés, hiszti volt Edina felháborodása. Ettől függetlenül ő is megijedt.

“Alig aludtam, engem is értesített az anyósom hajnalban. Hívogattam Edinát, aki nem először tűnt el éjjel. Sms-t is küldtem, majd reggel fél kilenckor jelzett a telefonom, hogy elolvasta. Azonnal hívtam: merre van? Mire közölte, hogy nem mondja meg. Sajnos tehetetlen vagyok, ha bezárom, akarata ellenére őrzöm, mehetek a börtönbe személyes szabadság korlátozásáért, ha megütöm, mehetek a börtönbe. Nem tudok vele mit kezdeni, szép szóval nem ért senki semmit el nála, csak azon csodálkozom, hogy a hatóság sem képes segíteni” – magyarázta szorult helyzetét Damu Roland, aki szerint felesége felelőtlenül viselkedett.

“Edina felelőtlen anya, nem tudom helyette kihordani a gyerekünket. Csak reménykedni tudok, hogy a kislányom megszületik, bár az egészsége már kétséges” – mondta a színész a lapnak. 

Előkerült Damu Roland felsége

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top