Sztárok

Nem kímélte pályatársait Szörényi Levente

Szörényi Levente egy nyilvános beszélgetésen mesélt karrierjéről, az Illésről és pályatársairól is, akiket egyáltalán nem kímélt – írja a Bors.

Szörényi Levente egy nyilvános beszélgetésen mesélt többek között pályatársairól is. Elmondta, hogy annak idején miért vesztek össze Bródy Jánossal: 1973-ban azért rúgták össze a port, mert Bródy megsértődött, hogy amíg ő börtönben volt, nélküle is felléptek – írja a Bors.

Szörényi a beszélgetésen Kóbor Jánost sem kímélte, de azt is elárulta, hogy szívesen dolgozna együtt Koncz Zsuzsával. “Kóbor sok marhaságot tud összehordani, például azt, hogy ők azért nem lettek világhíresek, mert mi mentünk ki Angliába… az Omegával nem, az egy egyszeri alkalom volt, hogy a három nagy beatzenekar összeállt, de realitással kezelve a dolgot, Koncz Zsuzsával el tudnék képzelni bármit” – mondta a visszavonuló Illés tagja, Szörényi Levente.

Nem kímélte pályatársait Szörényi Levente

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top