Sztárok

Örömhírt kaptak Damu Rolandék

Damu Roland és felesége örömhírt kapott: Edina végre anyatejjel táplálhatja újszülött kislányukat, Mayát – írja a Blikk.

Az orvosok számos vizsgálat során tesztelték, hogy Edina teje nem tartalmaz-e alkoholt vagy bármilyen visszamaradt méreganyagot, amik károsak lehetnek Damu Rolanddal közös kislányuknak, Mayának. A péntekre megérkező eredmények azonban kizárólag örömre adhattak okot Damu Rolandnak írja a Blikk.

“Nagyon boldogok vagyunk! Vasárnaptól végre infúzió és tápok helyett anyatejjel táplálkozhat a kislányom. Szükség volt az orvosok véleményére, egy bizottság döntött az eredmények alapján. Erre szükség volt Maya egészsége érdekében. A kislányom remekül van, napról napra erősebbnek látom, és folyamatosan csak enne. Edina is jól van, és bár korábban hibázott, látom rajta a változást, és egyre inkább anyaként gondolkodik és viselkedik” mondta az újszülött kislányát megmutató Damu Roland.

Örömhírt kaptak Damu Rolandék

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top