Sztárok

“Élete legboldogabb időszakát élte Kulka János”

"Kiegyensúlyozott volt, és jókedvű. Jó volt vele beszélni, tele volt életerővel, tervekkel. Most is csak erre tudok gondolni. Így látom magam előtt" – mondta a Blikknek Árpa Attila, aki az Argo 2. forgatása óta tartotta a kapcsolatot a színésszel.

Mentő vitte kórházba kedden este Kulka Jánost: a szímész stroke-ot kapott, megműtötték, és az életmentő műtét sikeres volt.

“Az Argo 2. forgatása óta tartom Jánossal a kapcsolatot, talán nem túlzás, ha azt mondom, hogy barátság is alakult ki köztünk. A forgatás alatt sem, de az elmúlt hetekben, hónapokban sem látszott Jánoson semmi, ami okot adhatott volna aggodalomra. Sőt élete talán egyik legboldogabb időszakát élte. Kiegyensúlyozott volt és jókedvű. Jó volt vele beszélni, tele volt életerővel, tervekkel. Most is csak erre tudok gondolni. Így látom magam előtt. Ez az egész olyan váratlanul jött” – mondta el a rendező, Árpa Attila a Blikknek.

Kulka János családjának legfrissebb közleményében az áll, hogy a színész most is súlyos állapotban van, és hogy az orvosai hamarosan tájékoztatást adnak állapotáról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top