Sztárok

21 érdekesség a ma 42 éves Victoria Beckhamről

Victoria Beckham korábban sokak szemét szúrta: semmittevő focistafeleségnek állították be. Aztán az évek során változott az általános vélemény: manapság gondos családanyának, szerető feleségnek és remek üzletasszonynak szokás tartani. Mégis hogyan lett mindez?

Victoria Beckham 22 éve él reflektorfényben. Egy ideig csak a Spice Girls miatt, később már férje, David Bekcham világklasszis futballista miatt is. Éveken át egykedvű, undok nőnek titulálták pusztán azért, mert rideg tekintettel vonult az utcán, vagy mert az arcát napszemüveg mögé rejtette. Pedig tök jó fej volt régen is, erre remek ez a 2001-ben vele készült Ali G interjú, melyben mosolyogva, sőt sokszor humorosan válaszol a nekiszegezett, nem egyszer kötekedő kérdésekre.

Családanya

A káprázatos terpeszéről is ismert Beckhamné az évek során talán nem is tudatosan változtatott a róla alkotott képen. Kezdjük ott, hogy családanya lett, amit eleve szeretnek az emberek  – na persze, egyesek ebben is megtalálták a hibát, és kiabáltak, hogy a gyerekeket nem ő neveli, bébicsősz gondjaira bízza, meg különben is, a “gebe liba” még egy rántottát sem tud csinálni nekik. A lényeg viszont annyi, hogy 1999-ben megszületett Brooklyn, őt követte 3 évvel később Romeo, majd 2005-ben Cruz.

Never too old for a kiss from mum X #embarrassingmummoment X vb ???????????????? @brooklynbeckham

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által közzétett fénykép,

So proud of Romeo!! He looks so handsome in the @Burberry festive film.Thank you #christopherbailey x vb

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által közzétett fénykép,

“Kész, megálltam, három fiú bőven elég” – nyilatkozta később, majd 2011. július 10-én világra hozta lányát, Harper Sevent. A fiúknak egyébként a szintén elképesztően aranyos fiúkat nevelő Elton John a keresztapja, a lány keresztanyja pedig az 50 évesen is merész ruhában pompázó Liz Hurley.

Fun day in the sunshine painting with @kenpaves ???????????????????? X I love u baby girl X @davidbeckham @brooklynbeckham X #proudmummy X

Victoria Beckham (@victoriabeckham) által közzétett fénykép,

Változás

Victoria Beckham a Spice Girls feloszlása után (a családja mellett) leginkább a saját divatmárkájára koncentrált, és az évek során szépen fel is futtatta. Előszeretettel nyilatkozta, hogy életét a családja és a munkája teszi ki, és hogy férjével milyen remek a kapcsolatuk. “Na persze, de megcsalják egymást” – hurrogtak a népek, és kétségtelen, hogy nagy port kavart, amikor David Madridban a gyerekek bébiszitterével lépett félre, sőt Victoriáról is beszéltek ezt-azt, de lényeg a lényeg: ők mindig tagadták a vádakat, együtt vannak, és nagyon úgy tűnik (mégis minek mutatnának mást?), hogy jól megvannak. Ez már eleve elég lenne ahhoz, hogy Victoriáról megváltozzon a kép, de ő még rápakolt Facebook- és Instagram-oldalával is, amiről lejön, hogy humoros nő, hogy tele van öniróniával, és hogy sokat dolgozik ugyan, de attól még sokat lóg a családjával is.

 Tessék, ez például a Beckhamék karácsonyi üdvözlete:

És így változott át Victoria Beckham:

Lejjebb görgetve pedig jöjjön a 21 érdekesség:

1. Nem véletlen, hogy Victoria mindig kiállt a házasságáért, hiszen a szülei a mai napig szerelmesek egymásba. “Boldogok. Állandóan egymás kezét fogják, még tévénézés közben is. Édesek, és fantasztikus szülők, nagyszülők.”

2. Victoria nagyszülei mindenféle furcsa állatokat tartottak, de egyszer azt mondta, hogy ő sem a pingvinnel, sem a majommal nem találkozott, mivel azok még akkor éltek a ház körül, amikor az édesanyja kislány volt.

21 érdekesség a ma 42 éves Victoria Beckhamről

3. Az apja keményen dolgozott, és amikor meglett a Rolls-Royce-a, akkor azzal hordta lányát iskolába, de Victoria megkérte őt, hogy tegye ki az utca végén, mert az osztálytársai kiközösítik az autó miatt. Az apja onnantól egy furgonnal vitte őt. “Ma már én is imádok Rollst vezetni, bár a vezetést inkább a sofőrre bízom, mert a volán mögött kutyaütő vagyok.”

4. Már az iskolában is imádott öltözködni, és az unalmas brit, sulis uniformisokat mindig feldobta valamivel, például egy kitűzővel. Victoria Beckham gyerekeknek tervezett ruháin ez az időszak visszaköszön.

5. Nem érdeklődtek iránta a fiúk, szerinte az első randija is csak annak volt köszönhető, hogy az egyik illedelmességből elhívta. “Egy McDonald’s-ban ültünk, aztán hazamentünk, és az egészből nem lett semmi.”

6. Eredetileg úgy volt, hogy a Spice Girls neve Spicy Girls lesz, de mivel már működött egy pornóoldal ezen a néven, a menedzserek mégis a Spice mellett döntöttek.

via GIPHY

7. Egy meccs után ismerte meg Davidet. “Iszonyatosan tetszett, hogy a többi játékostársától eltérően ő nem egy sör mellett kvaterkázik, hanem a szüleivel van. Remek családja van, közel állnak egymáshoz.”

8. Az már csak ráadás, hogy a lánya babáinak ruhát varró David ad a tradíciókra. “Mielőtt megkérte a kezemet, az apámtól is megkérdezte, egyáltalán gyűrűt húzhat-e az ujjamra.”

9. 1999-es esküvőjük 500 ezer angol fontba, tehát úgy 200 millió forintba került.

21 érdekesség a ma 42 éves Victoria Beckhamről

10. Victoria terhes volt az első gyerekével, amikor még a Spice Girls turnézott, és minden este kénytelen volt egy feszülős, műanyag göncbe belebújni. Megkérdezte a menedzserét, hogy “mi lesz, ha feladom”, mire az volt a válasz, hogy “be fognak perelni”. Végignyomta a turnét.

11. Politizálni nem szokott, de van kedvenc politikusa. “Imádnám, ha egyszer Hillary Clinton stylistja lehetnék. Vagy ha elmehetnék vele vacsorázni.”

12. Nemrégiben két nagy fiával megnézte a Spice Girls filmet. “Kinevették az egészet, de a busz tetszett nekik. Aztán megkérdeztek, hogy miért csak a háttérben énekeltem? Bevallottam, hogy a lányok közül nekem volt a legkevésbé jó hangom.”

21 érdekesség a ma 42 éves Victoria Beckhamről

13. Mielőtt sztár lett, dolgozott modellként, sőt még egy hatalmas áruház parfümosztályán is kezelte a kasszát.

14. Világéletében kínlódott a pattanásokkal, és nagyon utálta, ha az iskolában lemosatta vele az igazgatónő a mitesszereket takaró sminket. Persze, ma már senki nem szól rá azért, ha ipari mennyiségű alapozót ken az arcára, maximum a sajtó kezdi ki. De az aligha izgatja.

15. David és Victoria Beckham 2,5 millió fontért vettek angliai kúriájukat és a hozzá tartozó közel 10 hektáros birtokot. A sajtó a királyi palota, a Buckingham Palace után szimplán csak Beckingham Palace-nak nevezte.

16. Első gyermekük, Brooklyn azért kapta a New York-i kerület után a nevét, mert ott fogant meg.

21 érdekesség a ma 42 éves Victoria Beckhamről

17. 2001-ben meghallgatták Lara Croft szerepére, de inkább Angelina Jolie-ra osztották a Tomb Raider főszerepét.

18. Kedvenc filmje a Grease, havi egyszer biztosan megnézi.

19. Anno sokat nevettek azon, hogy képtelen kilépni tűsarkú nélkül az utcára, de Heidi Klum egyszer azt nyilatkozta a Harper’s Bazaarnak, hogy Victoria úgy jár ezekben, mint mások egy flip-flop papucsban.

20. Két tetoválása van, ami Davidhez köthető: a bal csuklóján férje monogramja, és egy csillag a derekán. Victoria Beckham a tetoválásait később leszedette magáról, mert komoly üzletasszonyhoz méltatlannak találta.

21. Ő a Spice Girls egyedüli tagja, akinek nem volt listavezető dala a zenekar feloszlása után: viszont egykori kolléganőihez mérten neki van a legrendezettebb magánélete. Mel B-nek három gyereke van három kapcsolatból, Geri Halliwellnek egy lánya van, de annak apjával szóba sem állnak, Mel C szintén egy lányt nevel, de elvált. Innen nézve mondjuk Emma Bunton is kilóg a sorból. Boldog házasságban él, és két gyereke van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top