Sztárok

Farm: Kiválasztás előtt hatalmas lett a cirkusz

Nincs is jobb, mint a kiválasztás előtt egy jó kis parázs vita. A Farm-lakók közül Norbi és Cinti korábban remekül egymásra hangolódott, a takaró alatt is, de mikor Norbi heti gazda lett, minden kezdett a visszájára fordulni.

 

A Farm mai adásban kezdetét veszi a Farm ötödik kiválasztása, azonban még ezt megelőzően több konfliktus is kipattan a kiválasztás helyszínén. “Heni egyáltalán nem teszi oda magát, Cinti pedig  nem tartja az egyezségünket, hogy akkor aludhat a heti gazda szobájában, ha felkel reggel” – válaszolt Norbi Nádai Anikó kérdésére, hogy kiről mit gondol heti gazdaként.

“Már a hangod is idegesít, beleszólsz mindenbe” – hőzöngött Cinti a vádak hallatán, melyet a legénybúcsúkra specializálódott Farm Heni sem hagyott szó nélkül. “Norbinál kettős mérce van, minden szentnek maga felé hajlik a keze. Ő visszaél a hatalmával, szép kis jellemrajz ez róla” – állapította meg a szőkeség, akinek Norbi épp csak odaszúrta, hogy egyáltalán nem számít a véleménye.

Ha mindez nem lenne elég, még a jelek pakolása előtt, a fél perc alatt csúcsra jutó Farm Dia és Attila között is szájkarate alakult  ki, így a feszültség tényleg a tetőfokára hágott. Hogy kit látnának a legszívesebben a Farmon kívül a lakók, és kire pakolták a legtöbb jelet, kiderül a mai adásból. 

Farm: Kiválasztás előtt hatalmas lett a cirkusz

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top