Sztárok

Farm: ezt nem gondoltad volna Heniről

A Farm Henijének különleges munkája van, ugyanis ő a legénybúcsúkra specializálódott. Ez pedig egy olyan munka, amiben számítani kell a meglepő szituációkra.

A Farm harmadik párbajának győztese, Heni amikor épp nem a Farmon van, akkor legénybúcsúkat szervez Budapesten. Vagyis a külföldről érkezőket segíti a bulizásban, hogy a legénybúcsú egészen biztosan felejthetetlen legyen. “Főleg svájci és francia csoportoknak szervezem meg az itteni tartózkodását. Ezek a társaságok nagyon jó fejek, fantasztikus arcok tudnak lenni, bár előfordul néha, hogy nem minden úgy alakul, ahogy eredetileg tervezték”mesélte Heni a Blikknek még a Farmra költözése előtt. 

“Volt már arra példa, hogy éjjel kettőkor csörgött a telefonom, mert az egyik vendégcsoport valamelyik tagját el akarta vinni a rendőrség. A fiatalember annyira jól érezte magát, hogy azt hitte, valami szuperhős, és átment egy üvegajtón. De azért nekem is kell egy határt szabni, én a szervezőjük vagyok, nem az anyjuk, és ha ilyen hülyeséget csinálnak, akkor nekik kell vállalniuk a felelősséget” – mondta.

Mesélt arról is, hogy a legénybúcsúk szervezése mellett más tervei is vannak. Szenvedélye az éneklés, amivel komolyabban szeretne foglalkozni, miután távozik a Farmról“Van egy partizenekar, amelyben énekelek, de imádom a musicaleket is, jártam Földessy Margit iskolájába is. Szeretnék ezzel komolyabban foglalkozni, és mivel én mindig elérem a célom, fogok is” – mondta.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top