Sztárok

Prince: Justin Bieber csúnyán megalázta

Halottról jót, vagy semmit, tartja a mondás, de mit várunk Justin Biebertől? Természetesen megint kiverte a biztosítékot legújabb kijelentésével.

 

“Nem Prince volt az utolsó élő legenda” – szólt be Andrew Watt gitárosnak Justin Bieber, miután a California Breed zenésze egy igen hosszú és dicsőítő posztban rótta le tiszteletét a közösségi oldalon a tegnap elhunyt Prince előtt. Ez alá gondolta Bieber odabiggyeszteni a fenti, igencsak sok rajongó ellenszenvét kiváltó, nem épp okos gondolatot.  

Andrew posztjában kitért arra, hogy a különös körülmények között elhunyt Prince volt az utolsó legnagyobb élő legenda, aki olyan miliőt tudott teremteni a színpadon, ami mindenki testét átjárta. Nos, Justin ehhez szeretett volna – minden bizonnyal – építő és vigasztaló gondolatot hozzáfűzni a maga módján, ami ugye megint csak nem jött össze. Élünk a gyanúperrel, hogy azért, mert Justin Biber nem túl okos, erre bizonyíték is van, de ezt mindenki döntse el maga.

A Daily Mail egyébként azzal magyarázza a történeteket, hogy Bieber egyszerűen egy angol közmondásra akart utalni, mi szerint: ha a legjobb katona elesik, egy másiknak kell átvenni a helyét. Na ezt nem sikerült szépen megfogalmaznia a tini sztárnak és talán még nem is lett volna itt az ideje. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top