Sztárok

Kozso több száz milliós adósságot halmozott fel

Kozso körül egyre nagyobban a viharfelhők. A Blikk szerint adósságaiból alig lát ki, ráadásul teaházát is a csőd fenyegeti, miután kiderült, kukacos teafűvel kínálta vendégeit.

 

Bombaként robbant a hír néhány napja, miszerint áramlopás miatt feljelentést tettek a szolgáltatónál Kozso ellen. A bizonyítékokat Kozso teaházának volt üzletvezetője szolgáltatta. A férfi ráadásul arról is mesélt, hogy a Zöld Teknős Barlangjában, Kozso teaházában, penészesek voltak a falak és a polcok egy árvíz miatt, a teafűben kukacok tekeregtek, az edények között pedig egerek futkostak.

Ezzel azonban még nincs vége, ugyanis a Blikk megtudta, hogy Kozso, aki korábban le szeretett volna lépni az országból néhány hétre, elképesztő tartozást halmozott fel. Pénzt vár tőle többek között az adóhatóság, a bank, a társasháza és más magánkövetelők. A teljes tartozása a hivatalos papírok szerint meghaladja a 260 millió forintot. A lap ITT tételesen felsorolta tartozásait, azonban az énekes ügyvédje szerint Kozso csupán a NAV-nak tartozik több mint 20 millióval és egy másik követelőnek pár millióval.

Kozso több százmilliós adósságot halmozott fel

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top