Sztárok

Először a szülésről: Csobot Adél és Istenes Bence

Csobot Adélnak és Istenes Bencének egy hete született meg első kisfiuk, aki a Nátán nevet kapta. Eddig nem nyilatkoztak a friss szülők, most azonban végre megtörték a csendet.

 

Csobot Adél és Istenes Bence kisfiuk érkezéséről a közösségi oldalon számoltak be, szinte azonnal, ahogy a kicsi a világra jött. “Este jelentkeztek a fájások, s másnap reggel mentünk be a kórházba – mesélte a Story magazinnak Csobot Adél. – Napok óta esett, de akkor ragyogott a nap, jókedvűek voltunk, és ahogyan elterveztük, végigénekeltük az utat. Többek között az Emberek együttes Süt a nap, nehogy szomorú légy című dalát is elénekeltük…”

A szülés további része azonban már nem telt ennyire derűsen. Csobot Adél korábban elmondta, hogy szülésznője könnyű szülést jósolt számára, de a vajúdással járó fájdalmat sajnos senki nem kerülheti el. Istenes Bence, ahogy ilyenkor az a legtöbb férfivel lenni szokott, csak tehetetlenül állt, és próbált segíteni szerelmének, amiben csak tudott.

Először a szülésről: Csobot Adél és Istenes Bence

“Bátorítottam, lelkesítettem, fogtam a kezét, vizet adtam neki, ha kért… Az édesanyja is velünk volt, azt hiszem, mindketten segítséget jelentettünk a szerelmem számára. Bár nyilván más hallani és más átélni a vajúdás óráit, látni, hogy az imádott nő szenved, és valójában nem tudsz neki segíteni igazán. Csak ott vagy, toporogsz, küzdesz a tehetetlenség érzésével… Hát többször könnyeztem közben én is… Állítom, férfi a vajúdást nem bírná ki. Nagyon büszke vagyok Adélra, és végtelenül szeretem!” – mondta a már korábban apaságra vágyó Istenes Bence, aki állítja, nem emlékeznek arra, milyen hangon és mikor sírt fel Natan, annyira boldogok voltak. Bence azt is elárulta, hogy ő vágta el a köldökzsinórt, és először ő fürdethette meg a kicsit, és abban a pillanatban elhatározta, hogy soha többet nem szeretné kihagyni ezt az élményt. 

Először a szülésről: Csobot Adél és Istenes Bence

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top