Sztárok

Hazaengedték Kulka Jánost

Kulka János gyógyulása újabb fázisához érkezett. Kezelőorvosai ma úgy döntöttek, hogy szerdától otthonában gyógyulhat.

Az örömteli hírt Kulka János családja jelentette be. Kulka János rehabilitációja szakértő felügyelet mellett folytatódik. “Hosszú út áll még előtte a teljes gyógyulásig, de bízunk abban, hogy a megszokott otthoni környezete hozzájárul állapotának további pozitív változásához” – írja a közlemény.

Hazaengedték Kulka Jánost

A művész számára a lehető legnyugodtabb körülményeket kell biztosítani, ehhez kérik az ismerősök és rajongók további megértését, türelmét. A közlemény megköszöni a folyamatosan érkező biztató szavakat is.

Kulka János április 12-én, kedden este lett rosszul. A mentők a kialakult idegrendszeri tünetek miatt a Honvédkórház idegosztályára, majd a kezelés folytatása céljából az Országos Klinikai Idegtudományi Intézet (OKII) Intervenciós Neuroradiológiai Osztályára szállították.
Az OKII korábbi közlése szerint Kulka János “az időablakon belül sikeres stroke-ellátásban részesült, az elzáródott agyi érből sikerült a véralvadékot eltávolítani”.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top