Sztárok

A Farm: Gergő és Brigi összeköltözik a játék után

Gergő és Brigi, a Farm két játékosa olyannyira közel került egymáshoz a valóságshow-ban, hogy már a közös jövőt tervezik.

Együtt tervezi a jövőt a Farm versenye után az RTL Klub tanyasi valóságshow-jának szerelmespárja, Brigi és Gergőírja a Blikk. A háromgyermekes családanya és a milliókkal tartozó kaszkadőr a játék vége után azonnal össze szeretne költözni, kutyástul, gyerekestül.

A Farm: a szerelmes Gergő és Brigi összeköltözik

“Én nyolc éve nem alkalmazkodtam senkihez, de az a terv, hogy közösen fogunk nekifutni annak, ami az életünkbe ránk vár” – árulta el a Cintiával is csókolózó Brigi a riportszobában.

Gergő – aki már nagyon vágyott párra, családra – izgatottan várja a kinti, közös életet: “Arra jutot­tunk, hogy megpróbáljuk az összeköltözést. Nagyon várom, főleg hogy a három fiúval találkozzak, hiszen mégis csak új helyzetbe csöppenek. Ott szeret­ném megállni a helyemet, nem csalódást okozni, és sze­retnék valahogy beillesz­kedni egy nélkülem is működő családba.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top