nlc.hu
Sztárok
Nyári Dia, Sarka Kata és Szabó Zsófi cicanadrágban kutyázik

Nyári Dia, Sarka Kata és Szabó Zsófi cicanadrágban kutyázik

Katus Attila sortja rövidebb nem is lehetne, Nyári Dia, Sarka Kata és Szabó Zsófi pedig cicanadrágban pompázott – az ebeket szinte észre sem venni.

A sztárok saját egészségük mellett négylábú barátjuk jóllétére is ügyelnek. Közös futást szerveztek egymással és kutyusaikkal a Városmajorban, hogy így figyelmeztessenek minden ebtartót a szívférgességre – a szúnyogok terjesztette betegség ugyanis halálos veszéllyel fenyegeti a házi kedvenceket.  

Tornóczky Anita élete évek óta az állatvédelemről szól, és munkája során a szívférgességgel is találkozott már. “A betegség régebben csak a mediterrán országokban volt jellemző, és az utazás során kaphatták el a kutyusok a szúnyogok terjesztette fertőzést” –  magyarázta.

Megnézem
Összes kép (1)

Sarka Kata Millával (aki egyszer a medencébe veszett), a törpeuszkárral érkezett, aki még gazdáját is megelőzte a futás alatt, és elsőként ért célba. Kata elmondta, hogy Milla remekül kijön az intim titkokat kiteregető Szabó Zsófi kedvencével, Gyémánttal, akire Zsófi családtagként tekint, és a biztonság kedvéért elviszi szívférgességszűrésre is. Zsófi egyébként a néha vetkőző Nyári Diával és kutyusával, Phoebe-vel együtt ért a célba, sőt megelőzte Katus Attilát, aki – mivel német juhászkutyái vidéken vannak – egy barátja csöppnyi ölebét hozta magával. 

Cicanadrágban kutyáztak a sztárok

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top