Sztárok

Változás az X-Faktorban: ez a mentorokat érinti – szavazz te is!

Sok változás lesz az idei X-Faktorban, ami ezúttal komolyan érinti majd a mentorokat. Kiderült, hogy a nézők kezében a döntés.

Az X-Faktor hamarosan visszatér az RTL Klub képernyőjére, a válogatások már gőzerővel elindultak, de messze még a vége. Az eddigi legfiatalabb mentorcsapatnak ennek ellenére előre el kell döntenie, ki melyik kategóriát szeretné megkapni, különben nem tudnának kampányolni.

Változás az X-Faktorban: ez a mentorokat érinti - szavazz te is!

Tóth Gabi régi mentorként rutinosan választott, de ahhoz, hogy megkapja, amit szeretne, neked kell majd szavaznod. És sok szempont alapján dönthetsz, elég, ha például ByeAlexet vesszük.

Ő ugyanis a csapatokat szeretné kapni, de ha izgalmassá akarod tenni a versenyt, akkor  megszavazhatod neki a lányokat.

Korábban ugyanis kiderült, hogy ByeAlex zavarba jön a nőktől, így érdekes szituációk lennének. Ráadásul a csapatokért Puskás Peti is ringbe szállt.

Az elmúlt öt évadban állandó téma volt, hogy melyik mentor, miért, hogyan, mikor kaphatta meg az egyes kategóriákat. Az X-Faktor történetében most először azonban nemcsak a versenyzők sorsát alakíthatják a nézők, hanem a mentorokét is. Idén teljes egészében a rajongókon múlik, hogy melyik mentor melyik kategóriát kapja a tehetségkutató show-műsor 2016-os évadában. Ehhez nem kell mást tenni, mint a www.xfaktor.hu/szavazok oldalon keresztül július 19-ig leadni a voksokat. A regisztráció után a műsor kezdetéig számos exkluzív háttér-információt osztanak meg a szavazókkal.

Addig is nézd meg, Gáspár Laci kiket szeretne kapni, hátha te is szívesen segítenél neki ebben.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top