Sztárok

Rohamtempóban gyógyul Kulka János

Kulka Jánost egyre többet látni az utcán. Egyre jobban van.

Három hónapja, áprilisban szállították kórházba sztrókkal Kulka Jánost. Az intenzív osztályon feküdt, az ország egy emberként szurkolt érte. Állapota javulni kezdett, és azóta is rohamtempóban gyógyul. Május közepén kiengedték a kórházból. Már képes bot nélkül járni és a fellépést is fontolgatja.

Már többször látták egyedül sétálni az utcán, a Blikk egyik olvasója most le is fotózta. “Nagyon sportosan volt felöltözve, egy edzőcipőben, kék rövidnadrágban és egy ugyanolyan színű melegítőfelsőben jött. Annyira gyorsan sétált el mellettem, hogy mire a telefonomért nyúltam, már az ajtót próbálta kinyitni. Ahogy megfigyeltem, mindenhez a bal kezét használta, még a zárat is azzal nyitotta ki, amivel azért akadt némi nehéz­sé­ge. Először arra gondoltam, biztos edzésről jött, hiszen valahol olvastam, hogy már oda is jár. Gondoltam, sok idő lesz majd, míg lezuhanyzik, de nagyjából tíz perc múlva ismét az utcán volt. Egy fehér zacskót vett magához, de azt is a bal kezében vitte”  – mesélte Áron a lapnak. A Kulka Jánosról készült fotót a Blikk weboldalán tudod megnézni.

Rohamtempóban gyógyúl Kulka János

“Egy ilyen súlyos betegségből nagyjából fél-egy év a felépülés, ennyi idő kell ahhoz, hogy valaki visszanyerje minden elveszett készségét. Ez egy nagyon gyors felépülés, általában ennél jóval több idő kell” – mondta dr. Kóczán István belgyógyász, kardiológus.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top