Sztárok

Friss: Kulka János túl van az életveszélyen

Kulka Jánost kedden este mentő vitte kórházba – értesült a Blikk. A legfrissebb információk szerint életmentő beavatkozásra volt szükség, de már úgy tudjuk, Kulka János túl van az életveszélyen. Kulka János családja közleményben nyilatkozott. A Szomszédok sztárjai is aggódnak érte.

Mentő vitte kórházba kedden este Kulka Jánost. A Blikk úgy tudja, először egy ügyeletes kórházba vitték, de utána állapota miatt egy speciális osztályra, egy másik intézménybe szállították át Kulka Jánost.

Friss: A Blikk úgy értesült, Kulka Jánost megműtötték, az életmentő műtét sikeres volt, állapota stabil, a színész már túl van az életveszélyen. 

Korábbi információk szerint Kulka Jánost kedden este először a Honvédkórházba szállították, majd mentővel vitték át az Amerikai úti Országos Klinikai Idegtudományi Intézetbe, ahol jelenleg is kezelik. A lap információi szerint Kulka János állapota súlyos volt, életmentő beavatkozásra volt szükség.

A Katona József Színház közleményt adott ki Kulka János állapotáról:

Sajnálattal értesültünk arról, hogy társulatunk színművészét kedd este kórházba szállították. Állapotáról a család kérését tiszteletben tartva információt nem tudunk adni. Az esetleges műsorváltozásokról a művész úr állapotának alakulása ismeretében döntünk, erről a későbbiekben tájékoztatást adunk. A Katona teljes társulata minél előbbi gyógyulást kíván Kulka Jánosnak!

Kulka János családjának közleménye:

János kedden este kórházba került, ahol életmentő műtétet hajtottak végre rajta. Reggel óta folyamatosan érkeznek az aggódó, törődő megkeresések – barátoktól, ismerősöktől, ismeretlenektől –, melyek rengeteget jelentenek Jánosnak és nekünk is. Ezeket szeretnénk megköszönni.

Ebben a pillanatban a legfontosabb, hogy János a gyógyulására tudjon koncentrálni, mi pedig támogatni tudjuk őt ebben. Éppen ezért arra kérünk mindenkit, segítse Jánost és minket azzal, hogy időt ad nekünk erre, mi pedig a későbbiekben tájékoztatást adunk állapotának alakulásáról.

A Szomszédok sztárjai is egy emberként izgulnak

Az NLCafé kereste a Szomszédok című sorozat szereplőit. Nyilatkozni érthető módon senki nem akart, Ivancsics Ilona tőlünk értesült a hírről. “Nagyon remélem, hogy minden rendben lesz, sok erőt a családnak és mihamarabbi felépülést kívánok Jánosnak” – mondta szűkszavúan a színésznő.

Kulka János életmentő beavatkozáson esett át

 (További információ ismeretében frissítjük cikkünket.)

 További cikkek Kulka Jánosról:

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top