Sztárok

Rúdtáncolt, felmosta a követ, lekaratézta Kasza Tibit – Hajdú Péter leg-leg-leg pillanatai a TV2-nél

Az elmúlt hetekben Hajdú Péter úgy érezheti magát, mint egy Tarantino-film főszereplője, csak éppen a forgatókönyvet nem olvasta. Ezúttal úgy tűnik, hogy Sarka Kata után a TV2 is búcsút inthet neki.

A Népszabadság értesülései szerint a TV2 képernyőjéről lekerül Hajdú Péter műsora. Az már szinte biztos, hogy a Showtime nem tér vissza ősztől, és azt beszélik, hogy az Aktív gyártásával sem a Frizbi Entertainment Kft.-t bízzák meg, miután lejár a szerződése.

Ahogy mondtuk, mindez már inkább hasonlít valami Tarantino-filmhez, igazán fordulatos, és csak úgy kapkodjuk a fejünket, hogy hetek óta mi zajlik Hajdú Péter körül. Pedig ahogy minden főhős, ő is bővelkedik emlékezetes pillanatokban, és a TV2 sokat köszönhet neki, amióta csak feltűnt a színen, tudja, hogy irányítsa magára a reflektorfényt.

Hajdú Péter legjobb pillanatai a TV2-nél

Hajdú Péter öniróniája is példátlan: “Nagyon örülök, hogy átjött az irónia, ez volt a cél. Humoros adásokkal készülünk, a Showtime Hajdú Péterrel nem egy late night talk show lesz, hanem inkább egy Jimmy Fallonéhoz és Jimmy Kimmeléhez hasonló comedy show. Ilyen Magyarországon nem volt még. Nem lesznek nagy drámai beszélgetések, mint korábban, hanem vicces és szórakoztató játékok mellett dumálok a vendégekkel” – mesélte nekünk korábban.

Hajdú Péter legjobb pillanatai a TV2-nél

Nem a Showtime-reklám az egyetlen ilyen Hajdú Péter-pillanat. Nehéz elfelejteni azt is, amikor például Kasza Tibinek bemutatta, tud ő karatézni is. Később megtudtuk róla, hogy kész élesben is bevetni a tanultakat: amikor Hajdú Péter azt hitte, betörő áll a függöny mögött, simán lekaratézta.

Hajdú Péter legjobb pillanatai a TV2-nél

Szívesen próbált ki újdonságokat, és bár állítása szerint nem táncolt még hiphopot, de a Kismenők táncosaival hajlandó volt gyakorolni egy kicsit.

Hajdú Péter legjobb pillanatai a TV2-nél

Kasza Tibi műsorában már korábban is elárulta, hogy nagyszerű táncos. “Olyan nagyszerű vagyok, hogy annyira tisztelem a ritmust, hogy sosem lépek rá” – mondta.

Hajdú Péter legjobb pillanatai a TV2-nél

Ha meg már a bevállalós résznél tartunk: Hajdú Péter énekelni legalább úgy tud, mint táncolni, de a Nagy Duett felkérésére nem mondott nemet. Zoltán Erikával mégis a verseny kedvencei voltak.

Találgatások sora zajlik most Hajdú Péter körül. Biztosat csak ősszel és decemberben tudnak majd a nézők. Abban azonban egyértelműen hiszünk, hogy a követ sikáló Hajdú nem fog eltűnni csak úgy…

Hajdú Péter legjobb pillanatai a TV2-nél

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top