Sztárok

Erdélyi Mónika eddig volt Joshi Bharat mellett

A FEM3 Café nem számol vele a továbbiakban, így véget ért az egykori kibeszélősök közös szereplése. Erdélyi Mónika nem esett kétségbe.

“Január óta szinte egy nap szünetem sem volt, három műsorban dolgoztam egyszerre, szóval nem baj, hogy lazább lesz az időbeosztásom. Egyébként volt már olyan időszak az életemben, amikor egyáltalán nem voltam képernyőn, és akkor sem estem kétségbe. Éppen most is az Édes élettel forgatok, és ősszel folytatódik az Egészség Klinika, szóval nem kell miattam aggódni” – nyilatkozta a Borsnak Erdélyi Mónika, miután a lap kiszúrta, hogy a műsorvezető nem szerepel a FEM3 őszi plakátján, és rákérdeztek a TV2 csoportnál, hogy ez miért van.

Ennyi volt. Kép: Mónika Facebook
Ennyi volt. Kép: Mónika Facebook

A tévétársaság a Borssal közölte: az, hogy Erdélyi Mónika egy műsorban éppen nem szerepel, nem azt jelenti, hogy ne számítanának rá akár több másikban. Hozzátették, hogy “a FEM3 arculata szeptember 5-től megváltozik, és az újdonsült műsorvezetők között üdvözlik Polyák Lillát, Stohl Lucát, Kinter Oszkárt, Mádai Vivient és Várkonyi Andreát”.

 

Erdélyi Mónika eddig volt Joshi Bharat mellett

Erdélyi Mónika egy éven át dolgozott Joshi Bharattal, aki anno hosszas küzdelemben, de kibeszélő show-jával lenyomta nézettségben az évekig egyeduralkodó Mónika Show-t.

Még egy kis FEM3 és Erdélyi Mónika:

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top