Sztárok

Ilyen nagy már Kálloy Molnár Péter kislánya

Izgalmasan indul az iskolakezdés idén Kálloy Molnár Péter családjában: kislánya, Szofi ugyanis most megy elsőbe, ahová a Red Carpet is elkísérte őket.

Idén iskolakezdéskor már Kálloy Molnár Péter kislánya, Szofi is első osztályba ment, és a szülők ugyanazt az iskolát választották a kisebbik gyereküknek, mint nagyfiuknak, Pistikének. Erről a Red Carpet mai adásában mesélt a színész, miközben egyenruhás kislányát kísérte az első napon.

“Én egy kisvárosban, Mezőcsáton voltam iskolás, a történetek szerint rettenetesen fegyelmezetlen voltam, amit most a kisfiamon számonkérek. Tűrje be az ingét, és miért lóg mindig a cipőfűzője, na én ugyanilyen gyerek voltam” – emlékezett vissza Kálloy Molnár Péter, aki Oscar-jelölt filmek sztárja azóta már.

Ilyen nagy már Kálloy Molnár Péter kislánya

Ahogy a Red Carpet adásában láthatjuk, Szofi ugyan izgult az első iskolai nap előtt, de hamar beleszokott az új helyzetbe. “Szofi lesz az, aki rendbe szedi a fiamat, mert ő már otthon is, óvodásként is mondta, hogy Pisti, az nem úgy van, elfelejtetted a zsebkendődet és amolyan anyaszerepben tündököl. Így nyugodt vagyok, hogy egy iskolában vannak, mert Szofi biztosan vigyáz a nagyobb Pistire.”

Hogy milyen édes az egyenruhás Szofi, azt a Red Carpet adásában megláthatod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top