Sztárok

Vastag Csabát megijeszti a felelősség

Vastag Csaba elárulta, miért nem vállalná a zsűrizést az X-faktorban, ahol egykor őt magát is felfedezték évekkel ezelőtt.

Bár Vastag Csaba jelenleg is egy tehetségkutatóban tevékenykedik, az Origónak elmondta, hogy az X-Faktorban nem vállalt volna zsűrizést. Azt is elárulta, hogy miért nem. “Ha az X-Faktorban lettem volna zsűritag, sok nehézséggel kellett volna küzdenem. Mindig zavart ezekben a műsorokban, és fájdalommal is néztem, hogy szórják ki az embereket. Nagyon nagy a zsűri felelőssége. Ha mondjuk pont véletlenül nem figyeltél oda, és hazaküldesz egy olyat, aki nem érdemelte volna meg, az a te lelkeden szárad. Ha nem veszel észre egy tehetséget, és ezáltal nem adsz neki lehetőséget, az olyan nyomot hagy benne, amivel nem biztos, hogy segíted a karrierjét. Azt sem szeretem, amikor az első néhány adás arról szól, hogy egyesek hülyét csinálnak magukból. A tévének tök jó egy pár másodperces poén vagy beszólás, de az embernek tönkretehetik vele az életét” – mondta a Keresztes Ildikót kioktató Vastag Csaba, aki szerint a Star Academy egy olyan formátum, ahol hathatós segítséget tud nyújtani az énekeseknek.

“Ez a műsor más, mert itt segítséget tudok nyújtani olyan embereknek, akiket nem én választottam ki. Abból főzünk, ami van. Lehet őket minősíteni, hogy ilyenek vagy olyanok, de az biztos, hogy fejlődni akarnak, és fognak is” – mondta el az énekes, aki ugyanazt várja el a Star Academy játékosaitól, mint saját magától.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top