Sztárok

Az exmenyasszony állt Pitt és Jolie közé

Gwyneth Paltrow úgy véli, hogy igenis van köze hozzá, hogy egykori vőlegénye házasságának vége. Odafészkelődött Angelina Jolie és Brad Pitt közé.

Ahogy a komplett világsajtó, úgy mi is megírtuk, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt válik, és hogy az anyagi dolgokon túl hat gyerek nevelését is meg kell tárgyalják a bíróságon. Egy válóper sosem könnyű, főleg abban az esetben nem, ha arra nagyjából tízezerszer annyian figyelnek, mint a Hajdú-Sarka krízisre.

http://stylinglikeitsthe90s.tumblr.com/post/115822675047/brad-pitt-gwyneth-paltrow

Brad Pitt 1994-ben, a Hetedik forgatásán ismerte meg Gwyneth Paltrow-t, innentől pedig gyorsan peregtek az események: eljegyzés, összeköltözés, esküvő halogatása… És végül a hatalmas bejelentés, hogy ennek a kapcsolatnak lőttek, tehát az esküvőből nem lesz semmi.

Paltrow és Pitt azonban a hollywoodi szokásokhoz hűen barátok maradtak, de ez náluk nem holmi hangzatos frázis. A színésznő úgy érzi, hogy segítenie kell a krízisben lévő exvőlegényen, mert neki már van tapasztalata válásügyben, 2014-ben ugyanis elhagyta két gyereke apját, Chris Martint.

Egy bennfentes szerint Paltrow eltökélt, hogy amolyan nem hivatalos mediátorként odaférkőzzön a válófelek közé, és átsegítse őket ezen a nehéz időszakon. Jelen állás szerint pedig úgy is néz ki, hogy szükség lesz egy békítőre, mert egy határidős megállapodás ugyan született a Jolie-Pitt gyerekek láthatására, a bíróságon viszont embertelen harcok jöhetnek.

A válásról még annyit tudni, hogy a felek visszaköltöztek Los Angelesbe, Angelina Jolie ebbe a házba bútorozott a kölkökkel.

(via Radaronline)

(címlapkép: Platrow Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top