Sztárok

Istenes Bence élvezkedett, a kamera felvette

Ahogyan a zsűritagok egymást (is) szívatják az X-Faktorban, az mind semmi ahhoz képest, amit a kulisszák mögött művelnek, Istenes Bence gyakorlatilag arra hajt, hogy széttrollkodja a műsort.

Ebben nagy segítségére van az elejétől kezdve Tóth Gabi, de már a többiek is felzárkóztak a feladathoz. Ahogyan Istenes Bence élvezkedik a felvételek szünetében, azt most egy kamera felvette.

Tulajdonképpen konkrétan arról van szó, hogy ByeAlex szívatása pofátlanra sikerült (vagyis éppen olyanra, amilyennek egy hasonló tréfának lennie kell). Röviden a sztori: a zenész minden nap rendelt magának szusit ebédre, amiből eltűnt a fele, mire leült megenni. ebből aztán kerekedett egy kisebb jelenet, Puskás Petiben az is felmerült, hogy esetleg ByeAlex szívatja őket, mert vagy nem tud számolni, vagy régen megetette a rizses tekercseit.

Láthatóan jól szórakozott a kulisszák mögött mindenki. A videóra kattintva megnézheted, hogyan élvezkedett Istenes Bence:

Ahogyan a műsorvezető korábban már elmondta, imádja, hogy az X-Faktor instagram generációs zsűrije gyakorlatilag “széttrollkodja” az adásokat, na meg az adás utáni szünetet.  

Istenes Bence pofátlanul megszívatta ByeAlexet

ByeAlex posztjait pedig érthető, hogy annyian kedvelik:

Ez van… @tothgabi a főnök

JÓVANAKKOR (@byealexittvan) által közzétett videó,

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top