Sztárok

X-Faktor: ez legyen a balhéba keveredett Kristóf sorsa – döntöttek az olvasók

Megvan az NLCafé-szavazás eredménye! Ezt tennék Kristóffal az olvasóink az X-Faktor műsorkészítői helyében, ráadásul komoly egyetértésben.

Szavazásra buzdítottuk olvasóinkat, hogy döntsenek a rendőrségi balhéba keveredett Petics Kristóf sorsáról. Mint arról elsőként beszámoltunk, az X-Faktor különc versenyzője lányokat zaklatott ittasan egy szórakozóhelyen, majd összevert egy férfit. Puskás Peti mentoráltját a rendőrök bevitték az V. kerületi rendőrkapitányságra, ahol egy éjszakát töltött.

Az énekesnek készül fiút behívták az RTL Klub székházába, egyelőre nem tudni, mi hangzott el ezen a megbeszélésen.

Mindenesetre az olvasóink már döntöttek Kristóf sorsáról! 16:30-ig mintegy 7 ezer szavazat érkezett kérdésünkre. Az olvasók nem bántak kesztyűs kézzel a balhés x-faktoros versenyzővel: 83 százalék (!) azon a véleményen van, hogy Kristófot azonnal ki kell zárni. Az olvasók 11 százaléka szerint ugyan büntessék meg, de ne zárják ki. Mindössze 5 százalék véli úgy, hogy nem érdemel kizárást, menjen Kristóf a döntőbe. 1 százalék pedig arra szavazott, hogy kerüljön másik mentorhoz.

X-Faktor: ez legyen a balhéba keveredett Kristóf sorsa – döntöttek az olvasók

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top