Sztárok

ByeAlex nem erre számított, de érezte a veszélyt

Sokan meglepődtek az X-Faktor első élő show-jának végén. Köztük a zenekarok mentora, ByeAlex is. Ugyan számított rá, hogy az ő versenyzőinek kell majd párbajozni, de egy másik bandát figyelmeztetett a veszélyre. Tudd meg, melyiket és miért.
“Kettő-kettő”– mondta Gáspár Laci ByeAlexnek az X-Faktor első élő show-ja után, hiszen mindketten elvesztettek egy-egy versenyzőt. A zenekarok mentora érezte a veszélyt, de nem erre számított.
ByeAlex nem erre számított
 A döntés, miszerint a Jaggersnek kellett távoznia, mindenkit meglepett, hiszen a zenekar  a műsor kezdete óta nagy népszerűségnek örvend. Az interneten is szinte csak pozitív visszajelzéseket lehet olvasni velük kapcsolatban, ami igazán nagy szó.
A zenekarok mentora, ByeAlex számított rá, hogy valamelyik együttesnek esetleg párbajoznia kell majd, de egyáltalán nem rájuk gondolt. “A Soulbreakersre számítottam inkább, őket fel is készítettem erre, mert úgy éreztem, hogy ők nem annyira popfejek. Hát nem így alakult. Van, amikor meglep az élet” – mondta ByeAlex, aki drukkol azért, hogy a Jaggersnek sikerüljön befutni, de a véleménye szerint a válogató, a mentorház és ez az egy élő adás nem volt ehhez elég. “Most sokan látták őket, de ahhoz hogy befussanak, nyilván nagyon sok minden kell, például saját dalok. Azért volt itt a Jaggers, mert szerettem volna megmutatni azt, hogy milyen, amikor egy zenekar pontról pontra felépül, hiszen ők valóban egy kezdő zenekar voltak” – mondta nekünk a mentor.
ByeAlex nem erre számított

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top