Sztárok

X-Faktor: meglepően reagált a durva kritikákra Liza

Elvéreztél... – vajon hogyan reagál az ilyen és ehhez hasonló kritikára egy 19 éves lány az X-Faktor után? Talán mindenkinek úgy kellene, ahogy Vince Aliz Liza tette.

Tóth Gabi mentoráltja, Vince Aliz Liza különleges színfoltja az éppen futó X-Faktornak. A 19 éves lány egyedi stílusa sokakat megfogott, de az első élő show-ban megosztotta a mentorokat. ByeAlex szerint Liza remek ellenpéldája a csücsörítős lányok világának, de hozzátette, hogy nem bírt a Vad Fruttik dalával, és hogy többet várt tőle. Gáspár Laci még keményebben bírálta őt: szerinte nem minden az egyediség, és így, hogy nem a saját dalát adta elő, elvérzett, sőt hamis volt, és elcsuklott a hangja. Tóth Gabi persze megvédte őt, szerinte különleges atmoszférát teremtett, és valódi érzelmeket közvetített. Puskás Peti nem bántotta Lizát, de úgy véli, hiányzott az ősrobbanás.

 “Már megint megosztottam a mentorokat” – reagált az élő show-ban Vince Aliz Liza. A műsor után megkérdeztük tőle, hogy mit szól az erős kritikákhoz. “Úgy érzem, hogy lelkileg mindent sikerült átadnom, amit szerettem volna. A technikai részt illetően száz százalékig igazat adok a mentoroknak: amire azt mondták, hogy rossz volt, az tényleg rossz volt. Örülök a kritikának, mert építő jellegű, és sokat jelent nekem. Fontos, hogy minél többször tudatosodjon bennem, hogy itt legkevésbé sem én vagyok a legjobb énekes. Engem ez nem tör le, én ettől tudok fejlődni” – mondta. Vince Aliz Liza nemcsak a stílusával, de hozzáállásával is kitűnik a versenyzők közül.

X-Faktor: meglepő módon reagált Liza a durva kritikákra

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top